Η χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και πλαστική χειρουργική επέμβαση, η οποία διορθώνει τη χαλάρωση του δέρματος

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί γίνονται όλο και παχύτεροι. Παρατηρώντας αυτό το πρόβλημα γίνεται εμφανές ότι, η χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη τάση.

Το Hive Health Media Network παραθέτει τα στατιστικά στοιχεία από την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS): "220.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, το 2009, σε σύγκριση με το 1993, που μόλις 17.000 ήταν οι ασθενείς μιας τέτοιας χειρουργικής επέμβασης.

Η χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους δεν είναι η μόνη που έχει αυξηθεί σε ζήτηση, αλλά και οι επεμβάσεις μετά τη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους επίσης.

Η απώλεια 5-10 λιβρών δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα, αλλά αν έχετε υποστεί μεγάλη απώλεια βάρους, είτε από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους είτε από δίαιτα, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μη ελκυστικές πτυχές της χαλάρωσης του δέρματος.

Η χαλάρωση του δέρματος, που συνήθως παρατηρείται γύρω από το πρόσωπο, τους βραχίονες, την κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, το στήθος και το λαιμό μπορεί να προκαλέσει σωματικά και ψυχικά προβλήματα.

Όπως παραδέχεται ένας πλαστικός χειρουργός με έδρα το Ιλλινόις, η απογοήτευση των ασθενών λόγω χαλάρωσης μπορεί να είναι μεγάλη, "Πολλοί έχουν στερηθεί για χρόνια προκειμένου να χάσουν βάρος και να επιτύχουν την εικόνα που έχουν και πάντα ήθελαν.

"Είναι συχνό φαινόμενο, οι ασθενείς να αναπτύσσουν εξανθήματα ή άλλα σωματικά προβλήματα από την περίσσεια ποσότητα του δέρματος.

Σύμφωνα με την ASAPS , μια χειρουργική επέμβαση που ονομάζεται «ανόρθωση του κάτω μέρους του σώματος» σφίγγει το χαλαρό δέρμα και απομακρύνει το περίσσιο δέρμα από τους γλουτούς, τους μηρούς, τα οπίσθια, τους γοφούς, τους μηρούς, με τομές που περνούν από την πίσω μεριά και γύρω από τους γοφούς προς τα εμπρός από τους μηρούς.

Η αισθητική χειρουργική ασχολείται και με άλλες περιοχές του σώματος, που υποφέρουν από χαλάρωση. Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να γίνουν όλες αυτές οι χειρουργικές επεμβάσεις ταυτόχρονα.

Αν χρειάζεστε μια χαμηλότερη ανόρθωση του σώματος, η ASAPS συνιστά να είσαστε όσο πιο κοντά στο επιθυμητό σας ή στο ιδανικό σας βάρος . Αν, για παράδειγμα, επιθυμείτε σύσφιξη του κάτω μέρους του σώματος σας και στη συνέχεια χάσετε βάρος, το δέρμα σας θα χαλαρώσει ξανά.

Αντίθετα, μια αύξηση του σωματικού βάρους μετά την επέμβαση θα τεντώσει το δέρμα ή θα αναιρέσετε τις βελτιώσεις της ανόρθωσης του σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε έναν επικυρωμένο πλαστικό χειρούργο ειδικό για παρόμοιες περιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας web site: www.meta-paxysarkia.gr