Μπορούν τα εμφυτεύματα στήθους να βελτιώσουν την σεξουαλική σας ζωή;

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αναρωτηθεί πως θα ήταν αν είχαν εμφυτεύματα στήθους. Το Realself.com έκανε κάτι καλύτερο.

Έθεσε την ερώτηση: "Μπορούν τα εμφυτεύματα στήθους να βελτιώσουν τη σεξουαλική ζωή μιας γυναίκας;"

Για να πάρουν την απάντηση, έκαναν μια έρευνα μεταξύ των γυναικών που είχαν εμφυτεύματα στήθους ή ανόρθωση στήθους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα που πήραν:

Θα μπορούσαν αυτά τα αποτελέσματα να βασιστούν στο ότι μια χειρουργική επέμβαση μαστού αυξάνει την αυτοπεποίθηση;

Η Huffington Post , κοιτάζοντας την έρευνα, σχολίασε: "Μπορεί να είναι αδύνατο να αποδειχθεί ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις ήταν οι ίδιες υπεύθυνες για την αυξημένη σεξουαλική ευχαρίστηση των γυναικών, αλλά υποψιαζόμαστε ότι η αυτοπεποίθηση που απέκτησαν οι ασθενείς έχει να κάνει με αυτό."

Το RealSelf έθεσε επίσης το ερώτημα αν άξιζαν  οι  πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, και η απάντηση αντανακλά τις απόψεις  χιλιάδων μελών της κοινότητας RealSelf.

Κάθε μέλος ψήφησε για το αν μια χειρουργική επέμβαση ή θεραπεία άξιζε τον κόπο. Οι βαθμολογίες αυτές εκφράζονται με ποσοστά. Για παράδειγμα, ένα 80 % σημαίνει ότι οκτώ στους δέκα ασθενείς θα το έκαναν ξανά.

Το ποσοστό  για την αύξηση του μαστού για το 2011 ήταν 84,5 %, ενώ για ανόρθωση στήθους, ήταν 82 %.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, πραγματοποιήθηκαν 316.848 επεμβάσεις αύξησης του μαστού  στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2011 σε σύγκριση με το 1997, κατά το οποίο οι επεμβάσεις αυτές δεν ξεπερνούσαν τις 101.176.

Περισσότερα για την αυξητική του στήθους είτε στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

είτε στο εξειδικευμένο μας: www.breast-surgery.gr