Συνδυασμός κοιλιοπλαστικής και λιποαναρρόφησης

Η Lynn μιλάει για τους λόγους, που την οδήγησαν στη διόρθωση του περιγράμματος του σώματος της. Αμέσως μετά τη λήψη της απόφασής της για μια κοιλιοπλαστική επέμβαση, η Lynn αποφάσισε να διορθώσει και το περίγραμμα του σώματός της ταυτόχρονα.

Όπως η ίδια αναφέρει : "Κανείς δεν θέλει να έχει μια όμορφη και επίπεδη κοιλία και οι γοφοί του να του χαλάνε όλη την εικόνα.

Είπα με τον γιατρό μου αφού θα κάναμε την επέμβαση, γιατί να μην παρέμβουμε λίγο ακόμα, ώστε το σώμα μου να δείχνει ομοιόμορφο και φυσικό; Δεν ήμουν από τις τυχερές, που γεννήθηκαν με μακριά και αδύνατα πόδια.

Πάντα τα δικά μου είχαν μεγαλύτερο ποσοστό λίπους, από ότι εγώ η ίδια επιθυμούσα. ‘Έτσι αποφάσισα ότι ήθελα να διορθώσω και το εσωτερικό περίγραμμα των ποδιών μου, για να δείχνουν πιο μακριά και αδύνατα.

Πρέπει να ομολογήσω , ότι αφού το έκανα αμέσως αισθάνθηκα πιο άνετη σε στενά ρούχα, όπως πολύ στενά τζίν και σορτσάκια." Η Lynn επέλεξε αυτή την μέθοδο τόσο για την ελαχιστοποίηση του χρόνου ανάρρωσης, όσο και για να αποφύγει την ύπαρξη δύο ξεχωριστών διαδικασιών.

Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει ότι το στομάχι της και οι μηροί της θα είναι ταιριαστοί. Γι’ αυτό τον λόγο μίλησε με το γιατρό της, για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν φυσικότερο αποτέλεσμα. Τα πόδια της Lynn είχαν την τάση να συσσωρεύουν περισσότερο βάρος, από το κανονικό.

Γι ‘ αυτό αποφάσισε να διορθώσει σύγχρονως και το περίγραμμα του εσωτερικού μέρους των ποδιών της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει την εντύπωση, ότι τα πόδια της ήταν μακρύτερα και πιο αδύνατα. Τώρα, όταν φοράει μαγιό, στενά τζιν και σορτς αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

“Κατά τη γνώμη μου, ο πόνος δεν θα πρέπει να είναι κάτι, που να αποθαρρύνει τους ανθρώπους από αυτές τις επεμβάσεις. Εγώ προσωπικά θα ξαναέκανα την επέμβαση χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρώ ότι τα οφέλη της είναι πολύ περισσότερα από το μειονέκτημα του πόνου".

Η Lynn λέει, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε μουδιάζουν στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά η διάρκεια της αίσθησης του πόνου.

Επίσης αισθάνεται, ότι ο φόβος του πόνου δεν θα πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία, για να μην υποβληθείτε σε αυτή τη διαδικασία, διότι το όφελος υπερτερεί κατά πολύ από την ελάχιστη ταλαιπωρία. “Τα πάντα είναι το πώς δείχνεις στα ρούχα σου και το πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου, όταν ντύνεσαι για να πας κάπου.

Συνήθιζα να νιώθω καλή όταν έμπαινα σε ένα χώρο με 100 άτομα, τώρα νιώθω υπέροχη στον ίδιο χώρο, διότι ξέρω ότι δείχνω το καλύτερο που μπορώ για την ηλικία μου>>. Η Lynn αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα της και με την εμφάνισή της και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Όπως λέει έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθησή της και νιώθει ότι έχει μια καλύτερη προοπτική για τη ζωή.

Περισσότερρα για την κοιλιοπλαστική και την λιποαναρρόφηση στα εξειδικευμένα web site μας:

http://www.liposuction.gr/

http://www.tummy-tuck.gr/