Μυστικά αντιγήρανσης

Ενέσιμα, κρέμες και δωρεάν tricks αντιγήρανσης

Η αναζήτηση για ένα νεότερο πρόσωπο κάνει τον κόσμο να γερνάει. Στο τεύχος του Allure τον Απρίλιο του 2012 αποκαλύπτει, "τις καλύτερες συμβουλές για το δέρμα που δεν έχετε ξανακούσει". Πρώτον, να σταματήσουν να υπάρχουν τα μπουκάλια του νερού και άλλων εμφιαλωμένων ποτών.

Όπως και τα καλαμάκια, διότι δημιουργούν γραμμές στο στόμα και εντείνουν αυτές που ήδη έχετε. Αντ 'αυτού, να επαναχρησιμοποιήσουν μπουκάλι με στόμιο και να εκτοξεύουν το νερό προς τα μέσα.

Κάπνισμα: ξεχάστε το, όπως και το να μασάτε τσίχλα. Μασώντας την εντείνετε τις γραμμές γύρω από το στόμα. Ρίξτε μια μέντα αναπνοής! Έχετε συνειδητοποιήσει ότι η προπόνηση σας αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό σας;

Ένας δερματολόγος σε συνέντευξη στο Allure είπε, ότι μπορεί να εντοπίσει τις γυναίκες που τείνουν το σαγόνι και το λαιμό κατά την άσκηση, επειδή κάνει τους ιστούς του λαιμού πιο εμφανείς και χαλάει το πρόσωπο.

Το UVA φωτός, που ταξιδεύει μέσα από τα παράθυρα, είναι καρκινογόνο και προκαλεί το γκριζωπό, κίτρινο χρώμα που βλέπετε στο δέρμα των ηλικιωμένων. Ένας δερματολόγος συμβουλεύει ," Φορέστε ένα ευρύ φάσματος αντηλιακό 365 ημέρες το χρόνο, είτε βρέχει είτε έχει ήλιο.

"Επίσης, προσέχετε την θερμάστρα δίπλα στο γραφείο σας, καθώς και το τζάκι του δωματίου σας. Καθίστε τουλάχιστον δέκα μέτρα μακριά επειδή η άμεση έκθεση από δύο ή τρία μέτρα προκαλεί ερυθρότητα και την καταστροφή του κολλαγόνου σας. Και παρακαλώ, να κοιμάστε ανάσκελα.

Μην αφήνετε το δέρμα σας να πιεστεί στο μαξιλάρι σας. Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ανάσκελα, κοιμηθείτε σε μαξιλαροθήκες από μετάξι ή σατέν, διότι έχουν πολύ υψηλή αρίθμηση νημάτων. Κάθε λοσιόν, που περιέχει γλυκερίνη, βούτυρο καριτίνη ή άλλο ενυδατικό, ενισχύει την αναζωογόνηση του δέρματος, αυξάνοντας την κινητικότητα μετά από τον ήλιο.

Αλλά, μόνο σε μικρή ποσότητα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα με αντηλιακή δράση το πρωί και μια αντιοξειδωτική κρέμα με βιταμίνη C ή φερουλικό οξύ, ακολουθούμενο από ρετινοειδή ή ρετινόλη τη νύχτα. Και να έχετε κατά νου, το πόσο είναι το πάρα πολύ. Αν το υλικό πληρώσεως σας χρησιμοποιείται σε υπερβολικές ποσότητες, τα μάτια σας, το στόμα και το σαγόνι σας μπορεί να επισκιαστούν από τα υπερβολικά στρογγυλεμένα σας μάγουλα.

Σε συνέντευξη της Allure από άλλον πλαστικό χειρουργό , που έχει διαφορετική προσέγγιση, αναφέρει ότι γεμίζοντας λίπος τα "μαξιλαράκια", μπροστά από τα αυτιά και το πηγούνι αποκαθιστάμε την απαλότητα και την ισορροπία του προσώπου κάνοντας το να μοιάζει απόλυτα φυσικό.

Για κάθε θεραπεία ομορφιάς, βεβαιωθείτε ότι ο γιατρός σας είναι πιστοποιημένος στην κατάλληλη ειδικότητα.


 Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στην αντιγήρανση μπορείτε να δείτε στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr