Αυξητική χειλιών. Το ιδανικό σχήμα και μέγεθος

Στην αυξητική χειλιών το σχήμα είναι τόσο σημαντικό όσο και το μέγεθος

Αν παρακολουθείτε τα νέα, τότε γνωρίζετε ήδη την έννοια του όρου "χείλη πέστροφας." Διασημότητες και μη, εμπνευσμένες από τα ακαταμάχητα χείλη της Αντζελίνα Τζολί και της Σκάρλετ Γιόχανσον, ζητάνε από τους πλαστικούς χειρουργούς τους να τα αντιγράψουν.

 Όταν τα χείλη υποστούν αύξηση σε υπερβολικό βαθμό, τότε φαίνονται σφιγμένα και μπορούμε να τα παρομοιάσουμε με αυτά μιας πέστροφας. Την περασμένη εβδομάδα το Today show έκανε ένα αφιέρωμα στα χείλη πέστροφας και το φαινόμενο έλαβε πολλή προσοχή, χάρη στην Emmanuelle Béart, που κάποτε θεωρούνταν μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, η οποία δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα Le Monde, ότι διόρθωσε το στόμα της 27 φορές. Η δουλειά του ήταν κακότεχνη, αναφέρει.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η Béart παραδέχτηκε στο κοινό, ότι μετανιώνει για ότι  έκανε και το πώς την έκανε να νιώσει.

Ένας πλαστικός χειρούργος από την Σάντα Μόνικα εξηγεί ,ότι όταν τα χείλη αυξάνονται περισσότερο από όσο πρέπει, τότε αρχίζουν να χάνουν το σχήμα τους. Ένας ασθενής με άσχημο γούστο και ένας πλαστικός χειρουργός με άσχημο γούστο, είναι λυπηρό όταν βρίσκουν ο ένας τον άλλον, διότι προκύπτει αυτό το αποτέλεσμα.

Ένας πλαστικός χειρουργός από το Ντιτρόιτ λέει στο Today Health ότι σήμερα, όταν ο όγκος των χειλιών μειωθεί λόγο ηλικίας τότε οι διάσημοι και μη αναζητούν την αύξηση χειλιών με ενέσιμα ως έναν τρόπο για να δείχνουν νεώτεροι. Όταν δεν τηρούνται οι κανόνες της ορθής αναλογίας στο χείλος, τότε αρχίζουν να φαίνονται αφύσικα.

Το κάτω χείλος πρέπει να είναι μιάμιση φορές το μέγεθος του άνω χείλους . Όταν οι ασθενείς ζητούν να είναι μεγαλύτερο το άνω χείλος και οι γιατροί το κάνουν, τότε έχουμε ως αποτέλεσμα τα χείλη πέστροφας.

Παραδέχεται ότι στο Λος Άντζελες, οι άνθρωποι μπορεί να είναι ακόμη και ευχαριστημένοι με αυτή την εμφάνιση. Αν σκέφτεστε να διορθώσετε τα χείλη σας με οποιαδήποτε ενέσιμα προϊόντα ή με μια χειρουργική επέμβαση, η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής συνιστά να εξετάσετε την εμπειρία του πλαστικού χειρουργού σας, σχετικά με αυτή την επέμβαση.

Ένας επικυρωμένος πλαστικός χειρουργός που έχει πείρα στην εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, θα ξέρει πώς να αυξήσει τον όγκο τους χωρίς να τα παραμορφώσει. Ένας ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός θα σας προστατέψει από μη ελκυστικά αποτελέσματα, εάν οι στόχοι σας για τα χείλη σας ή τους μαστούς σας είναι υπερβολικά φιλόδοξοι.

Περισσότερα για την πλαστική των χειλιών στο εξειδικευμένο μας web site: www.lip-plasty.gr