Μοντέλο της Victoria’s Secret  αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Victoria’s SecretΤο μοντέλο της Victoria’s Secret Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει μερικά μυστικά της σέξι εμφάνισης της.

Το Photoshop μπορεί να καλύπτει ένα πλήθος αμαρτιών, αλλά δύο από τις πιο κοινές επεμβάσεις για τα μοντέλα, εξακολουθούν να περιλαμβάνουν την ρινοπλαστική και την αυξητική του μαστού.

Ένα μοντέλο της Victoria Secret υποστηρίζει ότι έχει μια προσωρινή λύση, που καταστρατηγεί την χειρουργική εμφυτευμάτων στήθους και έχει αποτελέσματα. "Πιστεύω σε φιλέτα κοτόπουλου," είπε η Rosie Huntington-Whiteley, στο Ηνωμένο Βασίλειο στην εφημερίδα Times". Δεν λέω ότι πρέπει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει. Λέει, επίσης, ότι παίρνει λίγο χρώμα πριν από μια φωτογράφιση εσωρούχων.

"Εγώ δεν θα έκανα μια τέτοια φωτογράφιση χωρίς μαύρισμα", λέει η Huntington-Whiteley. "Νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες θα παραδεχτούν ότι φαίνονται καλύτερες όταν είναι μαυρισμένες.

Προτιμώ το ψεύτικο μαύρισμα και όχι την ηλιοθεραπεία. Ακόμα και στην εργασία μου θα υπάρξει το make-up σώματος".

Προσθέτει ότι το μυστικό της για την εξάλειψη των ρυτίδων και του πρηξίματος είναι αρκετά απλό: το νερό. "Πιείτε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό κάθε μέρα, καθώς θα απομακρύνει το πρήξιμο – το Fiji είναι το καλύτερο.

Όλοι ξαφνιάζονται μόλις το ακούνε, αλλά αυτό κάνει τη δουλειά του. Το νερό είναι το φάρμακο του Θεού, αυτό λέω μόνο, "είπε στους The Times. Η Huntington-Whiteley, μπορεί να έχει βρει εναλλακτικές λύσεις για την πλαστική χειρουργική, αλλά πολλά μοντέλα εξακολουθούν να επιλέγουν την χειρουργική επέμβαση.

Το MakeMeHeal.com υποστηρίζει ότι οι συνάδελφοί της, μοντέλα της Victoria Secret, η Heidi Klum, η Gisele Bundchen και η Selita Ebanks, όλες προτίμησαν τα εμφυτεύματα στήθους και όχι τα φιλέτα κοτόπουλου.

Η Huntington-Whiteley, που ενδεχομένως να τα βελτιώνει με φιλετάκια κοτόπουλου, θα εμφανιστεί στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου της Victoria’s Secret στην καμπάνια Wild at Heart.

 

 

 

Περισσότερα για την αυξητική στήθους είτε στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

είτε στο εξειδικευμένο μας: www.breast-surgery.gr