Έρευνα βρίσκει οφέλη από την επέμβαση αύξησης του μαστού (εκτός από το μέγεθος του στήθους)

Μια νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα άτομα που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους ή λίφτινγκ του μαστού, απολαμβάνουν οφέλη που υπερβαίνουν αυτά μιας βελτιωμένης εμφάνισης και αυτοεκτίμησης.

Τα δεδομένα που συλλέγονται από το RealSelf.com, μια διαδικτυακή κοινότητα για την ανταλλαγή και τη πληροφόρηση σχετικά με τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες, αποκάλυψε ότι το 34 % των ατόμων, που είχαν υποβληθεί σε αυτές τις διαδικασίες ανέφεραν συνολική αύξηση της ικανοποίησης της σεξουαλική τους ζωή.

Επιπλέον, το 61 % των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έκαναν σεξ πιο συχνά μετά την αύξηση του μαστού ή το λίφτινγκ του μαστού και το 70 % των ερωτηθέντων δήλωσαν συνολική ικανοποίηση της σεξουαλική ζωή τους.

"Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δεν είναι έκπληξη», δήλωσε ένας πλαστικός χειρουργός με έδρα το Τέξας.

"Βλέπω μια μεταμόρφωση στους ασθενείς μετά από μια αύξηση του μαστού. Κατά την προσωπική μου παρατήρηση, οι γυναίκες αισθάνονται πιο σίγουρες, μετά τη επέμβαση, και μπορείτε εύκολα να δείτε πώς η βελτίωση της αυτοεκτίμησης θα οδηγήσει σε βελτιώσεις σε άλλους τομείς της ζωής τους.

" Το RealSelf.com αναφέρει ότι η πλειοψηφία των γυναικών που υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις αύξησης τους στήθους είναι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

 Σύμφωνα με εκατοντάδες σχόλια για τα εμφυτεύματα στήθους και ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα, 7,5 από 10 γυναίκες που είχαν τη χειρουργική επέμβαση είπαν ότι αξίζει τον κόπο.

Ελαφρώς περισσότερες (οκτώ στις 10) των γυναικών που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ανόρθωσης του μαστού το έθεσαν σαν τη διαδικασία που αξίζει .

" Η χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού παρέμεινε η πιο δημοφιλής χειρουργική επέμβαση που εκτελείται από πλαστικούς χειρουργούς το 2010, με περισσότερα από 318.000 άτομα να υποβάλλονται σε αυτήν, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (A.S.A.P.S).

Ήταν η πιο συχνή πλαστική χειρουργική επέμβαση για τις γυναίκες μεταξύ των ηλικιών 19 και 34 τελευταία χρόνια, αλλά είναι επίσης συχνή μεταξύ εκείνων των ηλικιών 35 και 50.

Συχνοί λόγοι που οι γυναίκες επιλέγουν να υποβληθούν σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση είναι η αντίληψη των υπανάπτυκτων μαστών, οι διαφορές στα μεγέθη των μαστών ή αλλαγές μετά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό.

Η διαδικασία, η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσει το σχήμα και το μέγεθος του μαστού, μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα πιο αναλογική μορφή και μπορεί να βελτιώσει την αυτοεκτίμησή της.

Περισσότερα για την πλαστική του στήθους είτε στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr


είτε στο εξειδικευμένο μας: www.breast-surgery.gr