Πλαστική στήθους μετά από χρόνια

Αύξηση στήθους
Αυξητική στήθους

Η απόφαση που πήρατε να κάνετε αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης είναι σημαντική. Είναι ουσιαστικά μια επένδυση που κάνατε στον εαυτό σας για να έχετε καλύτερες γραμμές του σώματος σας που αυτό θα σας οδηγήσει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Κάνοντας όμως την επέμβαση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχετε τα ίδια ενθέματα για όλη την υπόλοιπη ζωή σας. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν συμβαίνει σε όλες παρά μόνο σε ποσοστό λιγότερο από 20% των γυναικών. Θα πρέπει να ξέρετε ότι ο πλαστικός χειρουργός που επιλέξατε θα φροντίσει να σας παρακολουθεί περιοδικά μια φορά τον χρόνο.

Ο μέσος όρος ζωής των ενθεμάτων σιλικόνης στήθους

Τα ενθέματα έχουν σχεδιαστεί να διαρκούν περισσότερο από 10 χρόνια. Η πιθανότητα της ρήξης του ενθέματος πέραν της δεκαετίας είναι 1% κάθε χρόνο. Όσο πιο παλιό το ένθεμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα για ρήξη. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις παραμένουν ανέπαφα για περισσότερο από 20 χρόνια. Οι προσωπικές μας στατιστικές σχετικά με ρήξη είναι λιγότερο από 1 στα 2500 ζευγάρια ενθεμάτων στήθους από το 1999 μέχρι σήμερα.

Άλλες αιτίες αλλαγής ενθεμάτων σιλικόνης στήθους

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με την Έλενα η οποία περιγράφει την εμπειρία της με την αυξητική στήθους 18 χρόνια από την αρχική επέμβαση