Υαλουρονικό στα ζυγωματικά

Αύξηση ζυγωματικών

Οι σύγχρονες θεραπείες με υαλουρονικό χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές του προσώπου όπως είναι τα ζυγωματικά, το πηγούνι,κάτω από τα μάτια, οι γωνίες του προσώπου κλπ.

«Τα ζυγωματικά αποτελούν μια ανατομική περιοχή με πολύ ζήτηση», λέει ο Δρ Young Cho, πλαστικός χειρουργός στο Χιούστον. «Όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε όγκο από αυτή την περιοχή. Τα ενέσιμα υλικά με υαλουρονικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκαταστήσετε τον χαμένο όγκο αλλά και να καθυστερήσετε τη διαδικασία γήρανσης.

Η επιθυμία μας να ελαττώσουμε την χαλάρωση του δέρματος του προσώπου που σας κάνει μοιάζετε συνεχώς κουρασμένοι δεν είναι κάτι καινούργιο στο χώρο, σύμφωνα με τον Δρ.Νώντα Καποσίτα πλαστικό χειρουργό του προσώπου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία. Πολλοί ασθενείς μας ζητούν ενθέματα που τοποθετούνται στα μάγουλα μέσω μιας τομής από το στόμα.

Το υαλουρονικό προσφέρει τώρα μια μη επεμβατική εναλλακτική λύση. 'Τα ενέσιμα υλικά με υαλουρονικό οξύ έχουν γίνει πολύ δημοφιλή γιατί είναι υποαλλεργικά και δίνουν άμεσα αποτελέσματα που η διάρκεια τους είναι μεγάλη”δηλώνει ο Δρ Καποσίτας.

Σε αυτό το σημείο σύμφωνα με τον Δρ Cho θα πρέπει να πούμε ότι για να πάτε στον πλαστικό χειρουργό πρέπει να έχετε απώλεια όγκου για να έχετε καλά αποτελέσματα αλλιώς θα έχετε αφύσικη εμφάνιση.

«Συνιστώ πάντα στους ασθενείς να συμβουλεύονται έναν πλαστικό χειρουργό που έχει εμπειρία με τα υλικά του υαλουρονικού, επειδή οι ενέσεις είναι πολύ εύκολο να γίνουν, αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν διορθώνουμε το μέσον του προσώπου», δηλώνει ο Δρ Καποσίτας.

Περισσότερα στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr