Τα υλικά πληρώσεως στα ζυγωματικά μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε νεώτεροι

Αύξηση ζυγωματικών

Οι θεραπείες πλήρωσης χρησιμοποιούνται περίφημα για την αύξηση των χειλιών. Αλλά μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα από αυτό. Πολλοί αγωνίζονται ενάντια στα σημάδια γήρανσης με τη βοήθεια των δερματικών υλικών πλήρωσης.

«Η περιοχή των ζυγωματικών είναι ένα από τα θεμέλια της υποστήριξης στο πρόσωπο», δήλωσε ο Δρ Young Cho, πλαστικός χειρουργός στο Χιούστον. «Όσο μεγαλώνουμε, αρχίζουμε να χάνουμε αυτήν την υποστήριξη. Τα δερματικά πληρωτικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκαταστήσετε τόσο την υποστήριξη ιστού όσο και τον χαμένο όγκο από τη διαδικασία γήρανσης.

Η επιθυμία να μειώσουμε την χαλάρωση του προσώπου που σας αφήνει να μοιάζετε συνεχώς κουρασμένοι δεν είναι κάτι καινούργιο στο χώρο, σύμφωνα με τον Δρ.Νώντα Καποσίτα πλαστικό χειρουργό του προσώπου σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Λευκωσία. Παλαιότερα, πολλοί ασθενείς μας το έκαναν με την βοήθεια ενθεμάτων που τοποθετούνταν στα μάγουλα μέσω μιας τομής από το στόμα τους. Τα υλικά πλήρωσης προσφέρουν τώρα μια πολύ λιγότερο παρεμβατική, μη χειρουργική εναλλακτική λύση.

«Τα fillers έχουν γίνει πιο δημοφιλή επειδή καθιστούν εφικτά τα μακροχρόνια αποτελέσματα με τη χρήση ορισμένων προϊόντων, είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία με ελάχιστη ανάρρωση και δεν υπάρχουν κίνδυνοι όταν η διαδικασία διεξάγεται από έμπειρο γιατρό», δηλώνει ο Δρ Καποσίτας.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να τρέξετε αύριο και να κλείσετε το ραντεβού σας. Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να έχετε απώλεια όγκου στο πρόσωπό σας, σύμφωνα με τον Dr. Cho. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να αποκτήσετε μια αφύσικη εμφάνιση.

Εάν έχετε απώλεια όγκου, το πρώτο βήμα είναι να κάνετε μια πλήρη συμβουλευτική του προσώπου. Τα πληρωτικά για τα ζυγωματικά μπορούν να είναι αποτελεσματικά, με το 86% να αξίζει τον κόπο από αυτή την ιστορία, αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα προέρχονται συχνά από ένα συνδυασμό καλλυντικών θεραπειών, όπως πληρωτικά ή τοξίνες κατά μήκος της γραμμής του σιαγόνας και μεταφορά λίπους για να προσθέσετε επιπλέον πληρότητα.

«Η απλή διόρθωση της γήρανσης του ζυγωματικού μπορεί συχνά να οδηγήσει σε ανισορροπία ή αφύσικη εμφάνιση στο πρόσωπο», δήλωσε ο Δρ Cho.
«Τα πληρωτικά μπορεί να τονίσουν την κοίλανση είτε στα κάτω βλέφαρα,είτε στους κροτάφους. Αυτό μπορεί συχνά να αναμένεται και να διορθώνεται με ένα σχέδιο θεραπείας ολόκληρου του προσώπου.

Αν αποφασίσετε ότι τα πληρωτικά είναι κατάλληλα για εσάς, ο γιατρός σας πιθανόν να χρησιμοποιήσει είτε το Voluma είτε το Restylane Lιft. Και τα δύο είναι πληρωτικά υαλουρονικού οξέος που διαρκούν μέχρι δύο χρόνια, σύμφωνα με τον Δρ Fleming. «Η Sculptra και η Radiesse είναι επίσης άλλες επιλογές για πληρωτικά προσώπου.Η Sculptra είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αναπλήρωση της απώλειας όγκου στα μάγουλα, αλλά μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική για την οικοδόμηση υποστήριξης στο μάγουλο», δήλωσε ο Dr. Cho.

«Το Radiesse είναι επίσης ένα δημοφιλές πληρωτικό για τα μάγουλα, αλλά βασίζεται στον υδροξυαπατίτη [μια φυσική μορφή ασβεστίου] και δεν μπορεί να αντιστραφεί εύκολα αν υπάρξει ένα ακούσιο- ατυχές αποτέλεσμα». Ανεξάρτητα από το πληρωτικό που επιλέγετε, το καλύτερο αποτέλεσμά σας πιθανότατα θα προκύψει από την εξεύρεση έμπειρου εγχυτή-πλαστικού γιατρού και εκείνου που επικεντρώνεται στο πρόσωπο.

«Συνιστώ πάντα στους ασθενείς να συμβουλεύονται έναν χειρούργο που έχει εμπειρία με τα υλικά του υαλουρονικού, επειδή οι ενέσεις είναι πολύ εύκολο να γίνουν, αλλά είναι δύσκολο να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα, ειδικά όταν διορθώνουμε το μέσον του προσώπου», δηλώνει ο Δρ Καποσίτας.

Περισσότερα στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr