Τι είναι τα στρογγυλά ενθέματα μαστού;

Τα στρογγυλά ενθέματα είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία ενθεματων σιλικόνης που επιλέγουν οι γυναίκες για την αυξητική στήθους.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι στρογγυλών ενθεμάτων μαστού;

Ναι. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από στρογγυλά εμφυτεύματα στήθους για να διαλέξετε. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για το κελύφος (εξωτερικό περίβλημα) (λεία-απαλή ή textured),το υλικό πλήρωσης (συνεκτικό gel, gel σε σταθερή μορφή, φυσιολογικό ορό-υγρό), υπάρχουν διάφορα προφίλ (χαμηλά, μέτρια, μέτρια συν, υψηλά και εξαιρετικά υψηλά) ενθέματα.

Πόσο κοστίζουν τα στρογγυλά εμφυτεύματα στήθους;

Τα στρογγυλά ενθέματα στήθους κοστίζουν περίπου από 800 έως 1.000 ευρώ ανά ζευγάρι.

 

Γιατί οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν στρογγυλά ενθέματα στήθους;

Τα στρογγυλά εμφυτεύματα στήθους είναι το δημοφιλέστερο στυλ του ενθεμάτων. Είναι εύκολο να τοποθετηθούν και δεν υπάρχει καμία ανησυχία στο να αναποδογυρίσουν όπως γίνεται στα ανατομικά ενθέματα σιλικόνης. Είναι επίσης το πιο οικονομικό, καθώς τα προσαρμοστικά και ανατομικά εμφυτεύματα στήθους είναι πιο ακριβά.

Τα ενθέματα στρογγυλού μαστού φαίνονται ψεύτικα;

Τα στρογγυλά ενθέματα στήθους μπορούν να δώσουν ένα ψεύτικο ή φυσικό αποτέλεσμα εμφάνισης. Πολλοί άνθρωποι λανθασμένα υποθέτουν ότι τα στρογγυλά ενθέματα δίνουν μόνο το στρογγυλό, ψεύτικο αποτέλεσμα όπως στις γελοιογραφίες.

Αυτή δεν είναι η περίπτωση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν αν κάποιος φαίνεται ψεύτικος ή φυσικός.

Το σχήμα του εμφυτεύματος στήθους δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη. Άλλοι παράγοντες είναι παραδείγματος χάριν το προφίλ εμφυτεύματος στήθους, η ανατομία του ασθενή, το μέγεθος του εμφυτεύματος που επιλέγετε και ο τρόπος με τον οποίο ο πλαστικός χειρουργός σας δημιουργεί την θήκη .

Όλα παίζουν ρόλο στο πώς θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα μετά τη χειρουργική επέμβαση,αλλά τον πιο σημαντικό τα χέρια και η εμπειρία αλλά και η αισθητική του πλαστικου χειρουργού σημειώνει ο Νώντας Καποσίτας που απο το 1998 έχει χειρουργήσει περισσότερα από 2000 γυναίκες.

Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος με ένα στρογγυλό, ψεύτικο- υπερβολικό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει και τίποτα λάθος με ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η ομορφιά είναι υποκειμενική και εξαρτάται από τα θέλω και τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Δείτε περιστατικά αυξητικής στήθους του Δρ Νώντα Καποσίτα στο κεντρικό μας website

http://www.kapositas.gr/ayxitiki-stithous.php

και Διαβάστε τα πάντα για την αυξητικη στήθους-Subfascial
http://www.breast-surgery.gr