Ποια είναι τα εμφυτεύματα στήθους-Cohesive-Gummy bear

Τα εμφυτεύματα στήθους του Gummy-Cohesive I,II φέρουν υψηλή αντοχή και εξαιρετική συνεκτικότητα, πρόκειται για ενθέματα σιλικόνης στήθους. Ο όρος που χρησιμοποιείται είναι "σταθερό ως προς τη μορφή". Είναι κοινώς αναφερόμενα ως "gummy bear" εμφυτεύματα στήθους εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν όταν κόβονται. Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς αντιδρά η σιλικόνη όταν το εμφύτευμα κόβεται στο μισό και πιέζεται. Όπως θα δείτε, το gel παραμένει στη θέση του. Ενώ είναι ακόμα μαλακό και εύκαμπτο, δεν χύνεται.

μαρτυρία

Ημι-στερεά εμφυτεύματα στήθους-Cohesive II; Αυτό σημαίνει ότι τα εμφυτεύματα είναι σκληρά;

Όχι. Ενώ είναι πράγματι σταθερότερα από τα μικρότερα συνεκτικά ή "υγρά" εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης, δεν είναι σε καμία περίπτωση "σκληρά". Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι ένα ημι-στερεό εμφύτευμα στήθους μπορεί να είναι μαλακό, αλλά είναι αλήθεια.

Τα εμφυτεύματα στήθους αυτά κοστίζουν περισσότερο από τα "κανονικά" εμφυτεύματα στήθους συνεκτικού gel;

Ναι, κοστίζουν λίγο περισσότερο από τα κανονικά εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης, τα οποία κυμαίνονται περίπου στα 2.000 δολάρια ανά ζεύγος.

Ποιοι τύποι εμφυτευμάτων στήθους είναι εγκεκριμένοι από την FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Το Sientra προσφέρει τόσο στρογγυλά όσο και ανατομικά ελαστικά εμφυτεύματα στήθους, Η Allergan έλαβε έγκριση για το ένθεμα μαστού Style 410 (ανατομική) gummy bear, τον Φεβρουάριο του 2013 και η Mentor έλαβε έγκριση από την FDA για το εμφύτευμα μαστού Memory Shape (ανατομική) gummy bear τον Ιούνιο του 2013.

 

Ποιες είναι οι επιλογές μου για ενθέματα μαστού gummy bear αν ζω στην Ευρώπη?

Εάν ζείτε στην Ευρώπη, έχετε αρκετές επιλογές. Η Mentor προσφέρει μια σειρά εμφυτευμάτων στήθους CPG (Contour Profile Gel), ενώ η Allergan προσφέρει τα εμφυτεύματα μαστού Style 410 gummy bear. Τέλος, η Sientra προσφέρει τα ίδια εμφυτεύματα στήθους στον Καναδά όπως και στις Ηνωμένες Πολιτείες καιΕυρώπη.

Θα χρειαστώ μεγαλύτερη τομή αν επιλέξω Cohesive ένθεμα;

Για κάθε τύπο σιλικόνης (gummy bear ή όχι), η τομή θα είναι 3.4-3.9 cm. Δεδομένου ότι τα περισσότερα εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης υψηλής αντοχής έχουν επιφάνεια με υφή, με εξαίρεση τα ομαλά στρογγυλά εμφυτεύματα σιλικόνης υψηλής αντοχής της Sientra μπορούν να τοποθετηθούν από μικρή τομή όταν η επέμβαση γίνεται από έμπειρα χέρια. Προφανώς, ένα εμφύτευμα σιλικόνης 300cc δεν θα χρειαστεί μια τομή τόσο μεγάλη όσο ένα εμφύτευμα σιλικόνης 800cc.Είναι γεγονός ότι η σιλικόνη είναι πολύ εύκαμπτη σε όλα τα επίπεδα συνοχής.

Μπορώ να κάνω αυξητική μαστού με gummy bear χρησιμοποιώντας την τομή της μασχάλης ή του TUBA (ομφαλός);

Δεν μπορείτε να πάρετε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εμφύτευμα στήθους σιλικόνης και να το εισάγεται μέσω της τομής TUBA (ομφαλός). Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης είναι προγεμισμένα. Μπορούν να εισαχθούν εμφυτεύματα στήθους με κυλινδρικά έμβολα μέσω της μασχάλης, καθώς και από τομές (υπομάστια και από την θηλαία άλω).Τα σχηματισμένα (ανατομικά) ενθέματα , ανεξάρτητα από το αν είναι gummy bear ή όχι, συνήθως δεν εισάγονται μέσω της μασχάλης. Είναι πολύ δύσκολο, ακόμα και για έναν πλαστικό χειρουργό, να δημιουργηθεί η ακριβής τσέπη που απαιτείται για ένα ανατομικό εμφύτευμα όταν περνάει από τη μασχάλη. Η υπομάστια τομή προσφέρει πολύ καλύτερη ορατότητα στον χειρουργό, και αυτή είναι οι πιο συνηθισμένη τομή που χρησιμοποιείται για τα ανατομικά gummy bear ενθέματα.

Είναι ασφαλή τα εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης υψηλής αντοχής (Cohesive I,II);

Ναι, είναι ασφαλή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Sientra, Mentor και Allergan έλαβαν έγκριση από την FDA για τα εμφυτεύματα στήθους "gummy bear". Τα σταθερά εμφυτεύματα (form-stable) στήθους σιλικόνης που έχουν σταθερή μορφή έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες χώρες για σχεδόν 20 χρόνια,όπως και στην Ελλάδα ο Κος Καποσίτας που χρησιμοποιεί από το 2004 τα Cohesive I και ΙΙ.

Είναι τα gummy bear εμφυτεύματα στήθους επιρρεπή σε διάχυση του gel σιλικόνης;

Ναι, αλλά μόνο σε πολύ μικρό βαθμό. Οι ημέρες μαζικής διάχυσης έχουν περάσει πολύ καιρό τώρα. Πίσω στη δεκαετία του 1970, εμφυτεύματα σιλικόνης διαχέονταν αρκετά μετά την ρήξη. Τα εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης, όλα τα είδη αυτών, έχουν βελτιωθεί σε αξιοσημείωτο βαθμό στις τελευταίες δεκαετίες.

Δεδομένου ότι τα εμφυτεύματα μαστού σιλικόνης που είναι σταθερά στη μορφή δεν σχηματίζουν κυματισμούς, υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα έχουν ορατό σχίσιμο ή ρυτίδωση στο ένθεμα, σωστά;

Με τα ομαλά στρογγυλά gummy bear εμφυτεύματα στήθους της mentor θα πρέπει να υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες κύρτωσης των ενθεμάτων. Ωστόσο, με όλα τα εμφυτεύματα στήθους με υφή textured-τραχείας επιφανείας, ανεξάρτητα από το αν είναι γεμισμένα με σιλικόνη ή φυσιολογικό ορό, υπάρχει κίνδυνος κυματισμού. Υπάρχουν δύο τύποι κυματισμών, ένας από τους οποίους είναι "συρρίκνωση έλξης"(traction rippling).

Διαβάστε τα πάντα για την αυξητικη στήθους-Subfascial
http://www.breast-surgery.gr

 

 

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site:

 www.kapositas.gr