Πλαστική γλουτών με λίπος-BBL

Η Αμερικανική πλαστική χειρουργική αποκαλύπτει τις κορυφαίες τάσεις της αισθητικής χειρουργικής πλαστικής του για το 2018 ...και το υπερβολικο στυλ των οπίσθιων (bums) της Kim Kardashian να είναι εκτός μόδας.Μόδα είναι το φυσικό αποτέλεσμα

πλαστική γλουτών

Ο Δρ. Wright Jones επικεφαλής της Muse Plastic Surgery, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει ποια χειρουργεία αποτελούν την τελευταία μόδα - και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τη λιποαναρρόφηση αντρών και γυναικών.
Ο Δρ. Wright Jones γνωρίζει ένα ή δύο πραγματα σχετικά με τις τελευταίες τάσεις - και ισχυρίζεται ότι τα υπερμεγέθη οπίσθια όπως της Kim Kardashian βρίσκονται εκτός μόδας πια.Μόδα είναι το φυσικο αποτέλεσμα των γλουτων.

Μιλώντας αποκλειστικά στο The Sun Online, αποκάλυψε ότι ενώ η τάση των μεγάλων οπισθίων δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα, έχει σίγουρα υποβαθμιστεί. Ισχυρίστηκε πως «Σύμφωνα με την American Society for Aesthetic Plastic Surgery το 2016 η πρώτη ζητούμενη επέμβαση ήταν η λιποαναρρόφηση (liposuction)ακολουθούμενη από την αύξηση των μαστών(breast augmentation), στη συνέχεια η κοιλιοπλαστική (tummy tuck), έπειτα η βλεφαροπλαστική(eye lift) και τέλος ο εμπλουτισμός και η ανόρθωση των γλουτών(butt lift surgery)».

«Η τάση που βλέπουν στις ΗΠΑ είναι ότι οι άνθρωποι μειώνουν το μέγεθος των μαστών τους, καθώς τους κάνει να φαίνονται παχύτεροι, πιο σωματώδες και τα ρούχα δεν τους ταιριάζουν απόλυτα». «Τώρα η σιλουέτα έχει μια πιο καμπυλωτή, λεπτότερη, πιο σέξι εμφάνιση- οι περισσότεροι ασθενείς έρχονται σε μας ζητώντας να τους δώσουμε μια εικόνα όπως της Beyonce».

«Το Χόλυγουντ είναι γεμάτο από τάσεις, μόδες και μια σημαντική από αυτές είναι η βραζιλιάνικη ανόρθωση των γλουτών (Brazilian butt lift )με την οποία μεταφέρουμε το λίπος στους γλουτούς.

Στην σημερινή εποχή, τάση πια είναι η μεταφορά λίπους να φαίνεται απλά φυσική, με αποτέλεσμα που ταιριάζει στους ασθενείς και γεμίζει καλύτερα τα ρούχα τους .

πλαστική γλουτών

«Απορρίπτω καθημερινά ανθρώπους», είπε. «Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε κάποιον να μοιάζει ακριβώς όπως ένα άλλο άτομο, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που μπορούν να ακολουθηθούν για να τους δοθούν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. «Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι ότι δεν συμφωνούμε με τις προσδοκίες, θέλουν να μοιάσουν με κάποιον αλλά δεν είμαι σε θέση να τους κάνω να μοιάσουν. Χθες, μία ασθενής μου έδειχνε φωτογραφίες διάφορων μοντέλων και της Halle Berry , αλλά ήταν παχύσαρκη». «Δεν γυμναζόταν ή ασκούνταν, αλλά ήθελε ένα τέτοιο σώμα, έπρεπε να της πω όχι».

Το ίδιο συμβαίνει και στο Kapositas Plastic Surgery,στην Αθήνα και θεσσαλονίκη.Υπάρχει κόσμος που ταξιδεύει από μεγάλες αποστάσεις, θέλουμε επομένως να αξίζει τον κόπο για αυτούς και την προσπάθεια που κάνουν.Η ανόρθωση των γλουτών με λίπος το λέγόμενο brazilian butt lift-BBL,είναι μια χειρουργική επέμβαση,πολύωρη και δεν υπάρχουν πολλοί πλαστικοί χειρουργοί που είναι πρόθυμοι να την κάνουν.Μας πέρνει περίπου 4-1/2 ώρες στο χειρουργείο.

Μπορείτε να δείτε την επέμβαση του BBL (brazilian-butt-lift) από το Δρ Νώντα Καποσίτα καθώς και περιπτώσεις του από το αρχείο του.

μαρτυρία