Πως μπορείτε να έχετε ενα φυσικό στήθος μετά από αυξητική;

μαρτυρία

Δείτε την Χριστίνα να μιλάει για την εμπειρία της με την αυξητική στήθους από τον Κο Καποσίτα

Η αυξητική στήθους συνεχίζει να είναι μια από τις 5 πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής σύμφωνα με τα στατιστικά της American Society for Aesthetic Plastic surgery.

Ο κάθε πλαστικός χειρουργός έχει στην διάθεση του μια ποικιλία από ενθέματα σιλικόνης και μπορεί και πρέπει να τροποποιεί κατά περίπτωση το μέγεθος του ενθέματος επιλέγoντας το καλύτερο μέγεθος και σχήμα του νέου μαστού.

Σύμφωνα με την δικιά μας εμπειρία μπορούμε να αναλύσουμε πώς μπορούμε να έχουμε ενα φυσικό στήθος με την αυξητική στήθους. Έχουμε ασθενείς από όλη την Ελλάδα,την Κύπρο και το εξωτερικό και όλες θέλουν να έχουν ενα φυσικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών ζητούν λογικό μέγεθος στήθους.Ο γενικός κανόνας που ακολουθούμε είναι όταν το ένθεμα είναι το 50% του μαστού και τότε το αποτέλεσμα είναι φυσικό.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας το μυστικό είναι η βάση του στήθους που αρχίζει από το στέρνο και τελειώνει στην πρόσθια μασχαλιαία γραμμή πριν δηλαδή την μασχάλη. Δεν πρέπει το ένθεμα να πηγαίνει πρός την μασχάλη γιατί τότε το στήθος φαίνεται αφύσικο.

Ανάλογα πόσο πεσμένο είναι το στήθος αυτό θα καθορίσει εάν θα πρέπει να κάνουμε και ανόρθωση στήθους με ένθεμα ή μόνο ένθεμα high profile. Μερικές γυναίκες έχοντας μεγάλα ενθέματα τους δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση και στην άσκηση και κάποιες έχουν ενοχλήματα στον αυχένα και την πλάτη και μπορεί να οδηγηθούν σε μικρότερο μέγεθος μετά από καιρό όπως η Heidi Montag.

Δείτε περιπτώσεις του Κου Καποσίτα

http://www.kapositas.gr/ayxitiki-stithous.php