Φυσικό αποτέλεσμα με την μεταμόσχευση μαλλιών

Πως θα έχετε ενα φυσικό αποτέλεσμα και ενα πλήρες μαλλιών κεφάλι μετά από μεταμόσχευση μαλλιών

μαρτυρία

Η έλλειψη μαλλιών επηρεάζει την ψυχολογία του άνδρα αλλά και της γυναίκας όταν έχει παρόμοιο πρόβλημα.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συντελούν σ'αυτό όπως είναι οι κληρονομικοί λόγοι, φάρμακα και διάφορες θεραπείες.

Θα εξηγήσουμε τις διάφορες τεχνικές που έχει στην διάθεση του ο σύγχρονος πλαστικός χειρουργός για να λύσει τοπρόβλημα της αλωπεκίας. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που σαν σκοπό έχουν να λύσουν το πρόβλημα.

Οι θεραπείες με Laser έχουν σκοπό να ξυπνήσουν τους θυλάκους των τριχών με σκοπό να επιτραπεί η αύξηση της τριχοφυίας.Το Laser αυξάνει την αιμάτωση της περιοχής του τριχωτού της κεφαλής αλλά δεν υπάρχει εγγύηση ότι αυτό θα δουλέψει για σας.

Η τεχνική είναι απρόβλεπτη και δεν δίνει πάντα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μια από τις επεμβατικές τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών είναι η τεχνική της λωρίδας (Strip technique).Kατά την τεχνική αυτή ο ειδικός πλαστικός χειρουργός κόβει προσεκτικά μια λωρίδα δέρματος μαζί με τους θυλάκους των τριχών με σκοπό να μην αφήσει κανένα σημάδι.Αυτή η λωρίδα δέρματος κόβεται σε ατομικά μοσχεύματα ή σε μονάδες τριχοθυλακίων.

Μονάδες τριχοθυλακίων αφαιρούνται επίσης με εργαλεία (Fue technique) ενα ενα και ατομικά για κάθε τρίχα.Αυτή είναι μια καλή τεχνική αλλά έχει περιορισμό στον αριθμό των τριχών που μπορούμε να αφαιρέσουμε.

Το πιο σημαντικό στην μεταμόσχευση μαλλιών είναι ο τρόπος που μπαίνουν τα μοσχεύματα στο κεφάλι και ο σχεδιασμός της γραμμής των μαλλιών και αυτό όπως καταλαβαίνεται σημαίνει ότι η επέμβαση απαιτεί έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην επέμβαση για να έχετε φυσικό αποτέλεσμα γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι αφύσικο.

 

Δείτε μερικές από τις περιπτώσεις μας:

http://www.kapositas.gr/metamosxeusi_mallion.php