Αυξητική χειλιών - Τι πρέπει να ξέρετε πριν

Πολλές από εσάς θέλετε να έχετε πιό πλήρη και αισθησιακά χείλη αλλά δεν έχετε ιδέα πως να ξεκινήσετε.Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να πετύχετε τα χείλη που θέλετε αλλά μπορεί και να μπερδεύεστε. Ποιά τεχνική είναι η καλύτερη για σας;

Εάν αποφασίσετε να κάνετε την επέμβαση με υαλουρονικό οξύ θα πρέπει να ξέρετε πριν αρχίσετε “Τα υλικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά για τα χείλη (Juvederm, Restylane, κλπ,.) διαρκούν 6-8 μήνες και μετά τους πέντε μήνες μερικές από εσάς διαπιστώνετε ότι χρειάζεστε ξαναγέμισμα”.

“Θα πρέπει να ξέρετε οτι το πότε θα χρειασθείτε ένα μικρό touch-up, διαφέρει χρονικά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όταν τα χείλη αρχίζουν να φαίνονται πάλι λεπτά είναι η ώρα να επισκεφθείτε τον πλαστικό χειρουργό”.

Η διαδικασία:

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για υλικά υαλουρονικού οξέος αλλά η διαδικασία είναι εξατομικευμένη σε κάθε γυναίκα και κάθε πλαστικός χειρουργός έχει την δικιά του αισθητική.

Πολλές γυναίκες μας βοηθούν με φωτογραφίες πως θα ήθελαν τα χείλη τους. Συνήθως τοποθετούμε μια αναισθητική κρέμα πριν, πάνω στα χείλη, και πολλές φορές επιλέγουμε το Juviderm-smile που περιέχει αναισθητικό μαζί με το υαλουρονικό μέσα στην σύριγγα για ανώδυνη έκχυση.

Κατόπιν εκχέουμε το υαλουρονικό.Υπάρχουν αρκετά επίπεδα που ενίουμε το υαλουρονικό στα χείλη και αυτά περιλαμβάνουν:το περίγραμμα,το ερυθρό του χείλους,τον βλεννογόνο με βάση τα ανατομικά στοιχεία του χείλους αλλά και την επιθυμία της γυναίκας.Τα ανεπυθύμητα αποτελέσματα είναι ελάχιστα.

Υπάρχει λίγο πρήξιμο για 1-2 ημέρες και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις μικρομελανιές που υποχωρούν γρήγορα.Μικροδιορθώσεις μπορεί να κάνουμε σε μια εβδομάδα όταν θα έχει υποχωρήσει το πρήξιμο Άλλες λύσεις περιλαμβάνουν το λίπος,και τα μοσχεύματα από το ίδιο το σώμα μας.

Όσο αφορά το λίπος πρέπει να ξέρετε ότι ενα σημαντικό μέρος απορροφάται. Σχετικά με το μόνιμο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε την τεχνική Aiache τα τελευταία 10 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η χειρουργική τεχνική αφορά γυναίκες που δεν θέλουν να πηγαινοέρχονται στο ιατρείο για υαλουρονικό.

Πρόκειται μια τεχνική με μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένων γυναικών η οποία δεν έχει προβλήματα. Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα με τεχνικές με υαλουρονικό οξύ αλλά και αποτελέσματα με την χειρουργική τεχνική στο κεντρικό μας web site

 

http://www.kapositas.gr/plastiki_xeileon.php