Αυξητική των μεγάλων χειλιών του αιδοίου

Μια νέα τάση των γυναικών τελευταία είναι η αύξηση των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Η μη χειρουργική αυτή επέμβαση μπορεί να γίνει με το δικό σας λίπος η με δερματικά fillers όπως είναι το υαλουρονικό οξύ.

Το λίπος αλλά και το υαλουρονικό γεμίζουν τα μεγάλα χείλη του αιδοίου και εξαφανίζουν την ρυτίδωση και ατροφία της περιοχής. Η επέμβαση είναι κατάλληλη για τις γυναίκες που νιώθουν ότι ξεφούσκωσε η περιοχή και δείχνει ατροφική και γεμάτη ρυτίδες.

Η λογική που ενοχλεί τις γυναίκες αυτή η περιοχή είναι γιατί τα εξωτερικά γεννητικά όργανα είναι σαν κάθε άλλο μέλος του σώματος που θέλουμε να αναζωογονήσουμε και να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο. Η αυξητική των μεγάλων χειλέων του αιδοίου δείνει πάλι την νεανικότητα στην περιοχή. Η εικόνα μετά την επέμβαση είναι εντυπωσιακή μια και η γυναίκα βλέπει άμεσα την περιοχή των μεγάλων χειλέων να γίνεται πάλι νεανική και σφριγηλή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για την αιδοιοπλαστική από τον Δρ Νώντα Καποσίτα

Αυξητική των μεγάλων χειλιών του αιδοίου

Εαν οι γυναίκες διαλέξουν το δικό τους λίπος χρειάζεται μια μίνι λιποαναρρόφηση με μικροκάνουλες και μετά έκχυση του λίπους στην περιοχή. Το λίπος μπορούμε να το πάρουμε από μέσα από τους μηρούς η την κοιλιά.

Η εικόνα άμεσα φαίνεται και είναι πιο μαλακή και φυσική και η τεχνική με το λίπος θεωρείται καλύτερη σε σχέση με τα fillers. Τα υλικά πληρώσεως δεν χρειάζονται περιβάλλον χειρουργείου.Η διάρκεια της επέμβασης είναι 30 λεπτά και δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική.

Η τεχνική της αυξητικής των μεγάλων χειλέων αυξάνει την σεξουαλικότητα της γυναίκας.

 

Διαβάστε περισσότερα και δείτε παραδείγματα από το αρχείο του Κου Καποσίτα