Πλαστική χειρουργική 2016: Μικρότερο μέγεθος στήθος, μεγαλύτερα χείλη!

Τα μικρότερα στήθη είναι η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική για το 2016. "Τα στήθη είναι out , οι γλουτοί είναι in," λέει ο Δρ Douglas Steinbrech της Gotham Πλαστικής Χειρουργικής του Μανχάταν, αναφερόμενος σε μια μεγάλη έρευνα σχετικά με την ανθρώπινη σιλουέτα, που προέβλεψε την μείωση του μεγέθους των εμφυτευμάτων στήθους, ενώ πρόβλεψε και την αύξηση των χειλιών και των γλουτών.

"Το μεγάλο στήθος της Christina Hendricks δεν είναι πλέον της μόδας. Οι γλουτοί για το 2016 αντικαθιστούν το στήθος ," προσθέτει ο Steinbrech.

Η τάση ξεκίνησε χρόνια πριν. Αν συγκρίνουμε τους πελάτες από το προηγούμενο έτος στο φετινό, η πιθανότητα να αναζητήσουν ένα μικρότερο εμφύτευμα από ό, τι σε προηγούμενα χρόνια ήταν διπλή, σύμφωνα με μια έρευνα από την ιστοσελίδα της RealSelf.

 Η Dr. Lavinia Chong με έδρα την Καλιφόρνια, συμφωνεί με την στην έρευνα. Τα εμφυτεύματα στον γλουτό είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της εκτεταμένης προσοχής στην Kim Kardashian, που έχει σίγουρα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

"Δεν τα αναζητά όμως ο καθένας τόσο μεγάλα όσο της Kim, απλά τα θέλουν πιο καλλίγραμμα," λέει ο Steinbrech. Επίσης η μικρότερη ετεροθαλής αδελφή της Kardashian, η Kylie Jenner, επηρέασε τις θεραπείες ενίσχυσης των χειλιών. Το 30 % των δερματολόγων και το 43% των πλαστικών χειρουργών αναφέρουν ότι έλαβαν περισσότερα αιτήματα για τα χείλη το 2015 από ό, τι το 2014, μια άλλη τάση που αναμένεται να συνεχιστεί.

Εν τω μεταξύ, η τάση προς μικρότερα στήθη, επίσης, συνδέεται με το "Modern Family" . Η ηθοποιός Ariel Winter υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του στήθους της, αυτόν τον χρόνο.

Ακόμα το 68% των γιατρών λένε ότι το 2016 αναμένουν να έχουν μεγάλη ζήτηση περιοχές, όπως ο λαιμός και το πηγούνι, χάρη στις selfie. "Οι άνθρωποι εξετάζουν εξονυχιστικά την εμφάνισή τους, κάθε μέρα και είναι πολύ σκληροί με τον εαυτό τους, καθώς θέλουν συνεχώς να φαίνονται καλύτεροι", λέει ο Steinbrech.

Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στο κεντρικό μας web site: