Η Ariel Winter ανοίγεται σχετικά με χειρουργική της επέμβαση μείωσης στήθους

Όλοι υμνούν την Ariel Winter για την ωριμότητα και την εξυπνάδα της. Η Ariel είναι μια έφηβη με φυσιολογικές καμπύλες, και δεδομένου ότι το Internet είναι αρκετά αυστηρό όταν επικεντρώνεται σε τέτοια θέματα. Λοιπόν, τώρα θα πρέπει να το κάνει και πάλι, αλλά για καλό λόγο αυτή τη φορά: η Ariel Winter υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους, και ανοίχτηκε με έναν εντελώς φοβερό τρόπο!

Η συνέντευξη έγινε με τον απόλυτα σωστό τρόπο, εστιάζοντας στο ότι η απόφασή ήταν  δική της. ‘Έγινε για να βελτιώσει τη ζωή της και για καθαρά προσωπικούς της λόγους, και δεν ήταν ένα αποτέλεσμα εκφοβισμού του Internet ή της κριτική των μέσων ενημέρωσης.  Ανάφερε ότι η ίδια απλά δεν αισθάνονται ευτυχής και άνετα με τα ρούχα, που υπήρχαν στην αγορά, καθώς δεν είχαν πάνω της την κατάλληλη εφαρμογή.

επέμβαση μείωσης στήθους

"Ήταν πραγματικά δύσκολο. Υπήρχαν τόσο λίγα ρούχα της ηλικίας μου που να μπορούσα να φορέσω, τα περισσότερα ήταν υπερβολικά στενά και δεν φαίνονταν καλά πάνω μου. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να φοράω υπερβολικά στενά ρούχα. Ο καθένας έλεγε: "Γιατί φοράει ρούχα που ταιριάζουν σε πιο ώριμες ηλικίες, είναι ακατάλληλα για εκείνη! "Είχαν δίκιο, απλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να γελοιοποιούμαι. Είναι δύσκολο να είσαι έφηβος και να ακούς πολλά και στη συνέχεια να συσσωρεύονται ακόμα περισσότερα... "

Οι άνθρωποι ήταν τόσο επικεντρωμένοι στην εμφάνισή της και όχι τόσο στην δουλειά της.
Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν εντελώς ώριμη- μην ξεχνάτε ότι πριν λίγο καιρό έγινε νόμιμα χειραφετημένη από την μητέρα της- και  μέχρι το τέλος της συνέντευξης όλοι ξέχασαν ότι είναι μόλις δεκαεπτά ετών.  

Σχετικά με την απόφασή της να μοιραστεί την ιστορία της, είπε τα εξής:   "Δεν ήθελα να ακουστούν ένα εκατομμύριο ιστορίες:

Τι συνέβη στην Ariel; Μοιάζει τόσο διαφορετική. Πιστεύω επίσης ότι μπορεί να βγει κάτι καλό σε άλλα άτομα, αν πω την  ιστορία μου. Είναι κάτι που έκανα για να έχω καλύτερη ζωή και υγεία. Δεν έχω αισθανθεί πιο χαρούμενη με τον εαυτό μου ποτέ. Ζω ένα όνειρο που πολλά κορίτσια της ηλικίας μου θα ήθελαν να ζουν, και είμαι ενήμερη γι 'αυτό.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων που ήμουν σε θέση να το κάνω και να μπορώ να μιλήσω στους εφήβους γι’ αυτό. "

Αυτά τα είδη των ανοικτών συζητήσεων, όπως της Iggy Azalea και τώρα της Ariel, οι οποίες επέλεξαν να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις, για καθαρά προσωπικούς τους λόγους είναι ακριβώς αυτό που οι γυναίκες χρειάζονται. Θα πρέπει να γιορτάζουμε για κάτι που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να αισθανθεί καλύτερα για τον εαυτό της, με την εικόνα του σώματός της ή την υγεία της, και όχι να τις διαπομπεύουμε για την επιλογή τους.  

Αυτή η συνέντευξη είναι ένα ακόμη παράδειγμα του ώριμου τρόπου, με τον οποίο η Ariel Winter αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις.

 Η ωριμότητα και η ευγλωττία της δεν συναντάτε εύκολα, πόσο μάλλον σε άτομα κάτω από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών.

 Συγχαρητήρια για το νέο της απόκτημα το αξίζει!  

Δείτε περίπτωση του Κου Καποσίτα από το χειρουργείο

μείωση στήθους

Περισσότερα για την μείωση στήθους στο κεντρικό μας web site
http://kapositas.gr

και στο ειδικό για το στήθος
http://www.breast-surgery.gr