Τα λειτουργικά οφέλη της Κολπικής Πλαστικής Χειρουργικής

Πλαστική στα χείλη του κόλπουΗ κολπική πλαστική χειρουργική, που αναφέρεται επίσης ως κολπική αναζωογόνηση, αποτελείται από το σφίξιμο του κόλπου και την αναμόρφωση των χειλέων. Παρά το στίγμα που υπάρχει γύρω από αυτή την επέμβαση, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες με περισσότερες από 5.000 επεμβάσεις να εκτελούνται στις ΗΠΑ το 2013, έχοντας μια αύξηση 44% από το 2012, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS) και 114.135 επεμβάσεις να πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS).

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η κοινή γνώμη θεωρούν ότι η κολπική πλαστική χειρουργική επέμβαση, γίνεται μόνο για αισθητικούς λόγους. Η επέμβαση αυτή μπορεί να διορθώσει τα παρακάτω προβλήματα:

Δείτε περιπτώσεις:http://labial-reduction.kapositas.gr

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι γυναίκες φέρουν το βάρος του μωρού για εννέα μήνες, το οποίο τεντώνει τους μυς και τα τοιχώματα του κόλπου για να γίνουν πιο χαλαρά. Αυτό μπορεί να μειώσει την τριβή κατά την επαφή, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Επιπλέον, ορισμένες γυναίκες υποφέρουν κατά τη διάρκεια του τοκετού , διότι τους αφήνει έναν ουλώδη ιστό, που οδηγεί σε σοβαρό πόνο στο περίνεο. Αυτός o ουλώδης ιστός μπορεί να αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια μιας κολπικής επέμβασης, έχοντας ως αποτέλεσμα την μείωση του πόνου κατά τη συνουσία.

Υπάρχουν δυο είδη κολπικής πλαστικής χειρουργικής επέμβασης, η εξωτερική και η εσωτερική. Η εξωτερική γίνεται κυρίως για να ενισχύσει την εμφάνιση του, και η εσωτερική για να βελτιώσει τη σεξουαλική επαφή. Η εσωτερική σφίγγει τα τοιχώματα του κόλπου, για να αυξήσει την ευχαρίστηση κατά τη σεξουαλική επαφή.


Η εξωτερική κολπική επέμβαση μειώνει το μέγεθος ή αλλάζει το σχήμα των χειλέων, καθιστώντας τα συνήθως μικρότερα ,ή διορθώνει κάποια ασυμμετρία μεταξύ τους. Ο τοκετός και η γήρανση μπορεί να προκαλέσουν διόγκωση ή δυσμορφία των χειλέων, ενώ άλλες γυναίκες έχουν γεννηθεί με φυσικά διευρυμένα χείλη.

Οι γυναίκες με διευρυμένα χείλη μπορεί να αισθανθούν δυσφορία με:

Οι εν λόγω επεμβάσεις συνήθως εκτελούνται χωρίς να μείνει η χειρουργημένη στην κλινική.


Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε όπως και πολλές περιπτώσεις του Κου Καποσίτα
στο κεντρικό μας web site www.kapositas.gr