Γρήγορη ανάρρωση μετά από μια αυξητική στήθους

Ο όρος Flash Ανάρρωση Αυξητικής του Μαστού, επινοήθηκε από τον πλαστικό χειρουργό Δρ Ghavami, με έδρα το Μπέβερλι Χιλς, και αναφέρεται σε μια τεχνική, που έχει ως στόχο να μειώσει το χρόνο αποκατάστασης και την ταλαιπωρία από τη χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους. Αυτή η ιδέα βασίζεται σε καινοτόμες τεχνικές ταχείας ανάκαμψης και φιλοσοφίας, που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Δρ John Tebbetts. Μέσω της έρευνας του Δρ Tebbetts, έχει αποδειχθεί ότι η ανάρρωση αύξησης του μαστού μπορεί να μειωθεί σε λιγότερο από 24 ώρες, όταν εφαρμοστούν οι συγκεκριμένες τεχνικές στον κατάλληλο υποψήφιο!

Αυτή η χειρουργική επέμβαση τυπικά πραγματοποιείται με τη δημιουργία τσέπης, μερικώς κάτω από το μυ, για το εμφύτευμα μαστού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με αμβλεία τομή, που περιλαμβάνει σχίσιμο των ιστών με επεμβατικά μέσα ή ακόμα και με τα δάχτυλα του χειρουργού. Δυστυχώς αυτοί οι μέθοδοι, μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο από τον αναγκαίο τραυματισμό στον περιβάλλοντα ιστό μυών και στο στήθος, και μπορεί να αυξήσουν τον χρόνο επούλωσης του ασθενούς, όπως και τον πόνο μετά την επέμβαση.

Με βάσει αυτή την φιλοσοφία άλλαξε ο τρόπος χειρουργικής στην πλαστική χειρουργική στην Αμερική εδώ και 20 χρόνια περίπου. Στην Ελλάδα η εισαγωγή της ατραυματικής πλαστικής των μαστών έγινε από τον Δρ Καποσίτα που από το 1998 χρησιμοποιεί μικροδιαθερμίες στις πλαστικές με αποτέλεσμα λιγότερο τραύμα και ταχεία ανάρρωση ιδίως στην αυξητική στήθους.

Δείτε το βίντεο

μαρτυρία

Πιστεύουμε ότι ο όγκος ή το μέγεθος του εμφυτεύματος δεν πρέπει να είναι υπερβολικά μεγάλος για τους ιστούς του ασθενούς. Το μέγεθος του εμφύτευματος καθορίζεται από μια ακριβή διαστατική ανάλυση του ιστού του μαστού, μετρήσεις, και το τέντωμα, που μπορεί να υποστεί. Αυτό τείνει να δημιουργεί μια φυσική εμφάνιση του μαστού, η οποία δεν είναι υπερβολική ή τεχνητή. Η καλόγουστη αισθητική χειρουργική διασφαλίζει ότι οι ασθενείς θα αποκτήσουν στήθη, που μοιάζουν φυσικά και είναι ανάλογα με το σώμα τους.

Αυτό το σύστημα μέτρησης διάστασης μαστού και μαλακών ιστών, χρησιμοποιείται για να υπαγορεύει το καταλληλότερο μέγεθος και σχήμα του εμφυτεύματος για τον κάθε ασθενή. Τα αποτελέσματα του κάθε ασθενούς εξατομικεύονται, για να συμπληρώσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχήμα του σώματος του.

Δείτε το βίντεο

μαρτυρία

Συνοψίζοντας, την ταχεία Ανάρρωση Αυξητικής Μαστού, επιτρέπει στις γυναίκες να επιτύχουν το μέγεθος και το σχήμα του μαστού που επιθυμούν, με βραχυπρόθεσμο στόχο τη μείωση τομής και προοπτικής αιμόστασης και μακροπρόθεσμα κάποιο τραύμα και εμφύτευμα, που να είναι πάρα πολύ μεγάλο για τον ασθενή, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να μειώσει τη συνολική διαδικασία ανάρρωσης.

 Περισσότερες πληροφορίες στο κεντρικό μας web site www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο για την πλαστική του στήθους www.breast-surgery.gr