Τα τελευταία μυστικά της πλαστικής χειρουργικής

Φυσική ομορφιά ή πλαστική χειρουργική; Μια επιτυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση, είναι "αόρατη". Τρεις επιτυχημένοι ειδικοί, η δερματολόγος Δρ. Anna Guanche, και οι πλαστικοί χειρουργοί, ο Δρ. Randal Haworth, ο Δρ. Leif Rogers και ο Δρ. Ashkan Ghavami, μας εξηγούν τα μυστικά ομορφιάς των διάσημων.

Η 41 ετών Cameron Diaz, δηλώνει ότι παλαιότερα είχε δοκιμάσει τις ενέσεις Botox, αλλά δεν είχε μείνει ευχαριστημένη, λόγο του ότι είναι ηθοποιός και δεν της αρέσουν οι παγωμένες εκφράσεις. "Κοιτάζοντας την, πιστεύω ότι δείχνει πολύ όμορφη και φυσική. Αυτό που κάνω με τους διάσημους ασθενείς μου, είναι να αντιστρέψω τα αποτελέσματα του Botox, έτσι κάνουμε την μια συνέδρια Botox στην περιοχή γύρο από τα μάτια και στην επόμενη συνεδρία στο μέτωπο, και με αυτό τον τρόπο δεν έχουν αυτή την παγωμένη έκφραση", εξηγεί η Δρ. Anna Guanche. Μια ακόμα διάσημη, που πάντα δείχνει υπέροχη, είναι η Jennifer Aniston. Αλλά τι κάνει και είναι πάντα τόσο εμφανίσιμη;

“Το πρώτο που μπορούμε να θαυμάσουμε πάνω της, είναι τα υπέροχα γονίδια της", αναφέρει η ίδια. Έχει όμως υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση; "Δεν πιστεύω ότι είχε κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση, διότι έχει αυτή την υπέροχη δομή των οστών, που την βοηθάει.

Ειδικά το πιγούνι της, που είναι κάπως πλατύ και βοηθάει το δέρμα της να γεράσει όμορφα", λέει ο Δρ. Ashkan Ghavami. Το σχήμα του πιγουνιού της, από μόνο του δεν είναι αρκετό για να λάβει όλα τα εύσημα, είναι όμως σίγουρα σημαντικό", αναφέρει ο Δρ. Leif Rogers .

Η Cher Sarkisian, είναι μια διάσημη, που παρά την ηλικία της δείχνει υπέροχη, παραδεχόμενη όμως την ανάμιξη της πλαστικής χειρουργικής, στην ζωή της. Έχει παραδεχτεί, πως έχει υποβληθεί σε πλαστική στήθους και ρινοπλαστική. "Πιστεύω,ότι δείχνει υπέροχη, και δίνω τα εύσημα μου στον πλαστικό της χειρουργό", λέει ο Δρ.RandalHaworth.

Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr