Πλαστική Χειρουργική των διασήμων: Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος!

Τι κοινό έχουν ο Bruce Jenner, ο Kenny Rogers,η Melanie Griffith και η Meg Ryan; Έχουν κάνει προφανώς πλαστική. "Προφανώς", που σημαίνει επέμβαση, με σημαντικά ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αυτό συνέβη επειδή πήγαν σε λάθος γιατρό, ή ήταν απλά κακοί υποψήφιοι για την πλαστική χειρουργική; Σίγουρα μπορούν να αντέξουν οικονομικά τον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, οπότε γιατί να συμβαίνει αυτό;

Σύμφωνα με τον επικυρωμένο, πλαστικό χειρουργό, από το Chicago, Δρ Michael A. Epstein, "Το κοινό των ηθοποιών αυτών είναι τα άσχημα αποτελέσματα της πλαστικής χειρουργικής. Τις περισσότερες φορές, είναι οι ασθενείς που είχαν πάρα πολλές αισθητικές επεμβάσεις ή απλά παρεμβάσεις χωρίς χειρουργείο.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί διάσημοι, που είχαν κάποια πλαστική επέμβαση, και ποτέ δεν ακούστηκε τίποτα αρνητικό, επειδή φαίνονταν "φυσικοί".

Ηθοποιοί όπως η Jennifer Aniston, η Christie Brinkley, Sophia Bush και η Ashley Tisdale, είναι εξαιρετικά παραδείγματα καλής πλαστικής χειρουργικής. " Όταν ένα άτομο υποβάλλεται σε μια ρινοπλαστική, και κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα ότι κάτι έχει γίνει, τότε έχει ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα," λέει ο Δρ Epstein.

"Οι διασημότητες ζουν κάτω από το μικροσκόπιο, με τεράστια πίεση να είναι νέες, όμορφες και λεπτές. Οι αισθητικές επεμβάσεις, είναι συχνά μέρος του καθεστώτος της ομορφιάς τους," εξηγεί ο Δρ Epstein . "Ας ελπίσουμε ότι θα επιλέξουν κάποιο επικυρωμένο πλαστικό χειρουργό, που δεν θα στηριχτεί στις ανασφάλειές τους, και θα είναι ειλικρινείς μαζί τους, για να ενισχύσει την ομορφιά τους με τον καλύτερο τρόπο".

Ο Δρ Epstein ανησυχεί, που οι άνθρωποι σκέπτονται, ότι όλες οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις φαίνονται αφύσικες.
"Υπάρχουν πολλές εκβάσεις μιας καλής πλαστικής χειρουργικής, με φυσικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, όμως αυτές είναι λιγότερο εμφανείς".

"Το να είσαι πλούσιος και διάσημος, δεν σημαίνει πάντα, ότι θα και έχετε μια καλύτερη κατανόηση σχετικά με την πλαστική χειρουργική",  λέει ο Epstein. Ποιά είναι η συμβουλή του προς τις διασημότητες και στον καθένα, που εξετάζει την πλαστική χειρουργική; Κάνετε την έρευνα σας, πάρτε το χρόνο σας, για να συζητήσετε τις προσδοκίες σας και επιλέξετε ένα εξειδικευμένο επαγγελματία, για να εκτελέσει τις χειρουργικές και μη επεμβάσεις σας.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο www.kapositas.gr