Γυναίκα στρέφεται στην πλαστική χειρουργική για να βγάζει καλύτερες Selfie

Η Triana Lavey, μια διευθύντρια ταλέντων από το Λος Άντζελες, χρησιμοποιούσε φίλτρα, για να φαίνονται τέλειες οι selfies της. Είχε κουραστεί να πρέπει να χρησιμοποιεί τα φίλτρα και αποφάσισε να εντείνει το παιχνίδι της selfie, με το να στραφεί στην πλαστική χειρουργική. "Δεν μου άρεσε το πρόσωπο, που έβλεπα στο Skype ή στο Facebook," είπε στο ABC News.

Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, που περιλαμβάνει προσθήκες ζυγωματικών και πηγουνιού (που η Lavey το θεωρούσε ιδιαίτερο πρόβλημα), καθώς και μια ρινοπλαστική και μοσχεύματα λίπους, ήταν ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα. Η Lavey αποτελεί παράδειγμα, που θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε, το τι πραγματικά κάνουν οι selfies σε μας: "Νιώθω σαν να μοιάζω με τον εαυτό μου, αλλά με Photoshop, "είπε η ίδια.

Η Lavey υποκινείται από τις ανησυχίες για την δουλειά της, το Botox είναι απλά μια δαπάνη δουλειάς.
"Οι Selfie σας είναι το πρόσωπο σας φωτογραφημένο . Η κοινωνική παρουσία των μέσων ενημέρωσης σας, είναι εξίσου σημαντική, με την παρουσία της πραγματικής ζωής σας." Σίγουρα, τα μοντέλα και διασημότητες έχουν αλλάξει το σώμα τους, για να δείχνουν ελκυστικά στο κοινό τους, αλλά τώρα κάνουμε αυτές τις αλλαγές, με τη δική μας βούληση.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βγάλει μια selfie, αλλά η υπεροχή της selfie, μας εμπνέει να θέλουμε να βλέπουμε τις εικόνες του εαυτού μας, σε απευθείας σύνδεση. Η Lavey ανησυχούσε, για το πώς φαινόταν το πρόσωπό της στο Instagram και στο Facebook, γι’αυτό και το άλλαξε. Το κίνητρο είναι λογικό, σε ένα βαθμό, αλλά αξίζει τον κόπο να αναρωτηθούμε, γιατί είχε αυτή τη σκέψη.

Θα μπορούσε να είναι γιατί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε γίνει όλοι διασημότητες, ενημερώνοντας το κοινό μας, με selfies και ενημερώσεις. Όπως δείχνει η περίπτωση της Lavey, οι selfies δεν είναι τόσο για τον εαυτό μας, αλλά για τους άλλους άνθρωπους.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας www.kapositas.gr