Θεληματικό πηγούνι: Κρατήστε το πηγούνι σας ψηλά! Ας μιλήσουμε για αυξητική πιγουνιού...

Δεν είναι μυστικό ότι ένα ισχυρό, ή ένα αδύναμο πηγούνι μπορεί να συνδεθεί με τη δύναμη του χαρακτήρα, την ηγεσία και την ελκυστικότητα ενός ατόμου. Τι μπορούν να κάνουν όμως, όσοι γεννήθηκαν, με ένα όχι και τόσο θεληματικό πηγούνι;

Μερικά πληρωτικά μπορούν να έχουν ικανοποιητικά, αλλά δυστυχώς προσωρινά αποτελέσματα, καθιστώντας τα εμφύτευμα πηγουνιού, την πιο δημοφιλή λύση εξισορρόπησης των χαρακτηριστικών του προσώπου. Στην πραγματικότητα, η αναμόρφωση του πηγουνιού σας μέσω ενός χειρουργικού ενθέματος , μπορεί να βελτιώσει όχι μόνο το πηγούνι σας, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει το σαγόνι σας, να κάνει τον λαιμό σας πιο εμφανή, και να διορθώσει κάποια τυχόν ασυμμετρία του προσώπου, ή ακόμα και παραμόρφωση. Όπως και το να βελτιώσει δραματικά την ικανότητα σας να πάρετε μια αξιοπρεπή Selfie. Τι ακριβώς όμως περιλαμβάνει μια επέμβαση εμφύτευσης πηγουνιού;

Πρώτα χρειάζεται μια έντιμη συνομιλία με τον ειδικό πλαστικό χειρουργό για την περίπτωση σας και να μιλήσετε για τον λόγο, που θέλετε ένα ισχυρότερο πηγούνι, μαζί με τις προσδοκίες σας, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ίδιας της επέμβασης, όπως και για το κατά πόσον είστε καλός υποψήφιος.

Η αυξητική πηγουνιού με τη χρήση ενθέματος, είναι μια χειρουργική επέμβαση που προορίζεται να αναμορφώσει το μέγεθος του πηγουνιού σας, εισάγοντας ένα εμφύτευμα και / ή την αναμόρφωση των ίδιων των οστών, ώστε να ενισχύσουν και να αναζωογονήσουν το περίγραμμα του.

 Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα εμφύτευμα συνήθως από σιλικόνη ή πολυαιθυλένιο, θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, το οστό μπορεί να κοπεί και να μετακινηθεί προς τα εμπρός, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά τον προσδιορισμό του αν είστε καλός υποψήφιος, ο γιατρός σας μπορεί να σας ζητήσει να βγάλετε ακτινογραφίες προσώπου και πηγουνιού, ανάλογα με την κατάστασή σας και την σύγκλειση των δοντιών σας, που θα βοηθήσουν στον καθορισμό εάν μια αύξηση πηγουνιού, είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Οι επεμβάσεις αυξητικής πιγουνιού με τη χρήση ενθέματος, γίνονται συνήθως με τοπική ένεση αναισθητικού για να μουδιάσει την περιοχή ή υπό γενική αναισθησία. Μια τομή γίνεται είτε στο εσωτερικό του στόματος είτε έξω κάτω από το πηγούνι, δημιουργώντας ένα θύλακα , στον οποίο θα εισαχθεί το εμφύτευμα μπροστά από το οστό του πηγουνιού και κάτω από το μυ. Μόλις το εμφύτευμα μπει στη θέση του, ασφαλίζεται στο οστό μέχρι να επουλωθεί.

Οι επεμβάσεις, που συνεπάγονται κάτι περισσότερο από ένα απλό εμφύτευμα , πιθανό να απαιτούν τη μετακίνηση του οστού. Σε αυτή την περίπτωση, ο χειρουργός σας θα κάνει μια τομή, μέσα στο στόμα σας και κατά μήκος των κάτω ούλων, ώστε να έχει πρόσβαση στο κόκκαλο του πηγουνιού, και στη συνέχεια θα δημιουργήσει μια νέα τομή μέσω του οστό της σιαγόνας, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία.

Το οστό της γνάθου θα μπορούσε τότε να μετακινηθεί και δεθεί με σύρματα ή με βίδες, ώστε να εξασφαλιστούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα είναι: Η αναχώρηση με το πανέμορφο πηγούνι σας και ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης, σχετικά με τη συμμετρία του προσώπου σας.

 Η επέμβαση είναι σχετικά γρήγορη να εκτελεστεί και προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα. Με την πάροδο των χρόνων, είναι πιθανό το σώμα να απορροφήσει τα εμφυτεύματα κατασκευασμένα από οστά ή λιπώδη ιστό. Οι ουλές είναι ελάχιστες και αόρατες, και θα είστε σε θέση να επαναλάβετε τις συνήθεις δραστηριότητές σας, μετά από 4-5 ημέρες.

Τα μειονεκτήματα είναι, ότι όπως και με κάθε χειρουργική επέμβαση υπάρχει το πρήξιμο , που θα φύγουν σε 1 εβδομάδα. Μπορεί επίσης, να αισθανθείτε κάποιο μούδιασμα στην περιοχή του πηγουνιού ,μέχρι και για 3 μήνες. Έχοντας όμως μια σωστή επικοινωνία με το γιατρό σας, θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε, αν ένα εμφύτευμα πηγουνιού είναι σωστό για εσάς ,και θα ξεπεράσετε τις τυχόν δυσκολίες.

 

Περισσότερα για την αυξητική του πηγουνιού στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr