Έφηβο αγόρι που είχε class II γυναικομαστία όταν ήταν 13 χρονών πουλάει το αυτοκίνητο του για να κάνει την επέμβαση μείωση του στήθους του

Ο Charlie 19 χρονών τώρα, αρχίζει να βλέπει το στήθος του να αυξάνεται όταν ήταν 13 χρονών.Πάσχει από γυναικομαστία λόγω μεταβολής των ορμονών του λόγω εφηβείας.

Σταματάει να βγάζει το μπλουζάκι του και φοράει τζάκετ ακόμα και τις ηλιόλουστες μέρες.Χάνει βάρος με δίαιτα αλλά το στήθος του παραμένει και φαίνεται μάλιστα και περισσότερο.Δεν είχε ποτέ κοπέλα λόγω της ανασφάλειας του από το στήθος.

Αποφάσισε να πουλήσει το vw Polo του 2003 για να μπορέσει να πληρώσει την επέμβαση της γυναικομαστίας.Στην επέμβαση ο πλαστικός χειρουργός του αφαίρεσε 200 gr αδένα και λίπος και τώρα νιώθει ενας διαφορετικός άνθρωπος έτοιμος να κλείσει ραντεβού με κορίτσια.

Ο 19 χρόνος Charlie άρχισε να εμφανίζει την φυσιολογική γυναικομαστία των εφήβων όταν ήταν 13 χρονών.Η αιτία είναι τα αυξημένα οιστρογόνα σε σχέση με την τεστοστερόνη που προκαλεί την αύξηση του ανδρικού στήθους στα αγόρια.Όλο αυτό το διάστημα έκρυβε το στήθος του με ρούχα για να μην φαίνεται ακόμα και το καλοκαίρι.

Απογοητευμένος άρχισε δίαιτα για να μειώσει το στήθος αλλά η διαφορά με το υπόλοιπο σώμα γινόταν πιο έντονη γιατί έχανε από την κοιλιά αλλά το στήθος παρέμενε σταθερό.Αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο του για 2000 λίρες περίπου 3000 ευρώ με σκοπό να πηρώσει την επέμβαση.

Ο Charlie λέει ότι “οι συμμαθητές του τον πειράζανε με διάφορα παρατσούκλια. Ποτέ δεν έβγαλα το μπλουζάκι μου στο σπίτι με αποτέλεσμα η μητέρα μου να μην γνωρίζει για το πρόβλημα που με βασάνιζε.Όταν πηγαίναμε διακοπές φορούσα συνέχει το μπλουζάκι μου ακόμα και στην πισίνα και έλεγα στον κόσμο οτι έχω καεί από τον ήλιο”.

Η γυναικομαστία αφορά την αύξηση του ανδρικού στήθους και αφορά περισσότερο από το 40% των ανδρών και φαίνεται ότι ποσοστό αυτό αυξάνεται.

Δείτε την μαρτυρία του Δημήτρη που χειρουργήθηκε από τον Δρ Νώντα Καποσίτα

μαρτυρία

Περισσότερα για την γυναικομαστία μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε στο κεντρικό μας web site:


 www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας web site:
www.gynecomastia.gr