Διασημότητες που επηρεάζουν την αισθητική χειρουργική

Το τραγούδι της Lady Gaga "Born This Way" μπορεί να είναι αδιάφορο. Παρόλα αυτά πολλοί αισθητικοί χειρουργοί λένε ότι δημοφιλείς προσωπικότητες, για παράδειγμα της ποπ, προκαλούν θαυμαστές που αναζητούν χειρουργικές επεμβάσεις, για να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τα αγαπημένα τους αστέρια.

Σύμφωνα με την Toronto Sun, οι πλαστικοί χειρούργοι λένε ότι συχνά αναφερόμενες διασημότητες περιλαμβάνουν την Angelina Jolie, τον Brad Pitt, την Jennifer Aniston, την Jennifer Lopez και τηλεοπτικά αστέρια όπως την Kim Kardashian και τον Mike Sorrentino  από την σειρά "The Situation".

Ενώ εκείνοι που τους αρέσει η ανατομία του προσώπου της Lady Gaga μπορούν να αναζητήσουν τη λύση στα ενθέματα προσώπου για να επιτύχουν μια παρόμοια εμφάνιση, άλλα πολύ γνωστά χαρακτηριστικά διασημοτήτων απαιτούν διαφορετικές διαδικασίες.

Όσοι θέλουν πληρέστερα χείλη, όπως της Angelina Jolie, συχνά επιλέγουν αύξηση χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Άλλα δημοφιλή αιτήματα όπως η μύτη του Brad Pitt, επιτυγχάνονται μέσω της ρινοπλαστικής, ή μέσω της λιποαναρρόφησης για τους κοιλιακούς της Jennifer Aniston, και με μια χαμηλότερη ανόρθωση του σώματος με γλουτιαία ενθέματα για το πίσω μέρος της Kim Kardashian.

Οι άνδρες που τους αρέσει το στήθος και η κοιλιά του Jersey Shore από τη σειρά  “The Situation” μπορούν να υποβληθούν σε λιποαναρρόφηση ή σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του μαστού (σε περιπτώσεις γυναικομαστίας), για να επιτευχθεί μια παρόμοια εμφάνιση.

Αν και το φαινόμενο, το ότι αρκετά άτομα θέλουν να μοιάζουν με μια δημοφιλή προσωπικότητα, δεν είναι κάτι νέο, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι τα άτομα αυτά θα πρέπει να λάβουν υπόψη, ότι δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά εφικτά ή δεν μοιάζουν φυσικά σε όλους.

Εκείνοι που αναζητούν αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, θα πρέπει να ενθαρρύνονται να συζητήσουν τις επιλογές τους και να καθορίσουν ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site
www.kapositas.gr