Και ο νικητής παίρνει ... ενθέματα στήθους!

Ένας καναδικός ραδιοφωνικός σταθμός ενθαρρύνει τους ακροατές του να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για ένα μάλλον ασυνήθιστο δώρο, τα ενθέματα στήθους.

Ο διαγωνισμός, που ονομάστηκε το " Καλοκαίρι του μαστού ", απαιτεί από τους συμμετέχοντες να υποβάλλουν μια φωτογραφία τους μαζί με μια γραπτή εξήγηση, σχετικά με το γιατί θέλουν να υποβληθούν σε προσθετική στήθους.

Σύμφωνα με το CBC News, δέκα φιναλίστ θα επιλεγούν στα μέσα Ιουλίου και στη συνέχεια οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τον νικητή, ο οποίος θα λάβει 10.000 δολάρια για μια χειρουργική προσθετική στήθους.

"Τώρα που είμαι πρόσφατα ελεύθερη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια μεγάλη ώθηση της αυτοπεποίθησης μου" είπε η Suzie Dumont, η οποία  συμμετέχει στο διαγωνισμό, είπε ο πάροχος ειδήσεων. "Επιπλέον το να έχεις ένα μωρό αλλάζει πραγματικά το σώμα σου."

Κοινοί λόγοι για να επιλέξουν οι γυναίκες να υποβληθούν σε αυτή τη χειρουργική επέμβαση είναι η αντίληψη του υπανάπτυκτου στήθους, οι διαφορές ως προς το μέγεθος του στήθους και οι μεταβολές του μαστού μετά από το τάισμα του μωρού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οι γυναίκες που εισέρχονται στο διαγωνισμό πρέπει να υποβάλουν μια φωτογραφία του εαυτού τους με ρούχα, μαζί με μια εξήγηση ως προς το γιατί θα πρέπει να λάβουν αυτή τη χειρουργική επέμβαση. Δύο επίσημες καταγγελίες έχουν υποβληθεί εναντίων του σταθμού αμφισβητώντας την ευπρέπεια του διαγωνισμού, ενώ οι επαγγελματίες υγείας ανησυχούν για το ηθικό και ασφαλές μέρος του διαγωνισμού που θα καθορίσει τον τελικό νικητή-ασθενή.

Ένας χειρουργός θα πρέπει να εξετάσει διάφορους παράγοντες προτού συμφωνήσει να εκτελέσει την χειρουργική αυτή επέμβαση, όπως το να αποφασίσει για το μέγεθος, τον τύπο και τη θέση του εμφυτεύματος του στήθους.

Επίσης θα πρέπει να συζητήσει με τον ασθενή για τους στόχους του για την ενίσχυση του μαστού του, για το υπάρχον πλαίσιο του σώματος του, τη μάζα και τους ιστούς του μαστού του. Μια πλήρη ψυχική και ιατρική αξιολόγηση και το ιστορικό του, είναι απαραίτητη για να βεβαιωθεί ότι ο ασθενής μπορεί να υποστεί αυτή τη διαδικασία.

Οτιδήποτε άλλο θα ήταν ανεύθυνο, παραπλανητικό και το πιο σημαντικό, επικίνδυνο. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, η χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους είναι η πιο δημοφιλής αισθητική χειρουργική επέμβαση τα τελευταία τρία χρόνια. Ένας επικυρωμένος πλαστικός χειρούργος, μπορεί να σας δώσει συμβουλές και να λύσει όλες τις απορίες σας, για τα εμφυτεύματα στήθους και για άλλες αισθητικές διαδικασίες.

Περισσότερα για την αυξητική του στήθους στο εξειδικευμένο web site μας:
 www.breast-surgery.gr

ή στο κεντρικό μας web site:
www.kapositas.gr