Αύξηση βάρους μετά απο μια κοιλιοπλαστική:

 Πιθανά σενάρια

Κατά την διαδικασία της κοιλιοπλαστικής, ενώνονται οι κοιλιακοί μύες, που βρίσκονται κατά μήκος της πλευράς του ομφαλού σας, και αφαιρείται το επιπλέον δέρμα, που συνήθως κρέμεται στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Αυτό σημαίνει ότι η παραδοσιακή κοιλιοπλαστική μπορεί να αφαιρέσει το περίσσιο δέρμα και λίπος μεταξύ του ομφαλού και της ηβικής περιοχής.

Η τομή κλείνει με την ένωση του κοιλιακού ιστού από τον ομφαλό με την ηβική περιοχή πράγμα που θα προσδιορίσει και τη διαμόρφωση του νέου περιγράμματος σας. Επίσης έχουμε και τη δημιουργία νέου ομφαλού. Έτσι, αν κάποιος ασθενής πάρει βάρος στην περιοχή της κοιλιάς, τότε ενδέχεται να επηρεάσει το αποτέλεσμα της κοιλιοπλαστικής. Εάν όμως το βάρος του αυξομειωθεί λιγότερο από 10 κιλά, τότε πιθανότατα το αποτέλεσμα δεν θα επηρεαστεί.

Ωστόσο, εάν τα κιλά που θα πάρει είναι 20-30 τότε ενδέχεται να επηρεάσει την κοιλιοπλαστική. Μετά την επέμβαση καλό θα είναι να αλλάξετε τη διατροφή σας και να προσθέσετε την άσκηση στον τρόπο ζωής σας. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι η επιτυχία της διαδικασίας εξαρτάται 50% από του εκ νέου διαμόρφωσης και δημιουργίας περιγράμματος με τη χειρουργική επέμβαση και το υπόλοιπο 50% γίνεται από τον ίδιο τον ασθενή με δίαιτα, άσκηση και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής τους.

Είναι καλύτερα να υποβληθείτε σε μια κοιλιοπλαστική όταν το βάρος σας είναι σταθερό και δεν σχεδιάζετε να κάνετε περισσότερα παιδιά. Οι ασθενείς που παίρνουν τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα και τα αναζητούν και μακροπρόθεσμα μπορούν με αυτές τις συμβουλές να τα διατηρήσουν.

Εξαίρεση αποτελούν οι ασθενείς που έχασαν πολλά κιλά με δίαιτα και χειρουργική επέμβαση.


Περισσότερα στο ειδικό μας web site: http://www.tummy-tuck.gr


κοιλιοπλαστική

και στο ειδικό επίσης web site μας για την πλαστική μετά μεγάλη απώλεια βάρους
http://www.meta-paxysarkia.gr/