Έφηβοι και ρινοπλαστική

Έφηβη στρέφεται στην πλαστική χειρουργική για να αντιμετωπίσει τα πειράγματα!

Για χρόνια, οι συμμαθητές χλεύαζαν την έφηβη Erica Morgo γιατί είχε μια μύτη μεγαλύτερη του μέσου όρου.

Η Morgo υπέστη πρόσφατα πλαστική χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει την παρενόχληση που αντιμετωπίζει στο σχολείο, σύμφωνα με την ABC. "Στην έκτη τάξη ήμουν στο λεωφορείο, και πολλά αγόρια με πείραζαν για την μεγάλη μου μύτη," είπε η Erica σε πηγή ειδήσεων. "Με φώναζαν Πινόκιο στο σχολείο, στην τάξη και οι άνθρωποι με κοίταζαν έντονα . Αισθάνθηκα ανίσχυρη, σαν αποτυχημένη." Τα πειράγματα έγιναν τόσο σοβαρά ώστε η Erica προσπάθησε να σπάσει τη μύτη της. Αυτό ήταν που ώθησε τη μητέρα της, Dana,  να εξετάσει σαν λύση την πλαστική χειρουργική.

Τώρα λέει η αυτοπεποίθηση της κόρης της έχει αποκατασταθεί. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), οι κοινές αισθητικές διαδικασίες για τα άτομα ηλικίας 18 και κάτω περιλαμβάνουν τη ρινοπλαστική, τη μείωση του μαστού  και την αύξηση πηγουνιού.

Μη χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η αποτρίχωση με λέιζερ και τα χημικά πήλινγκ είναι επίσης δημοφιλή μεταξύ των εφήβων τα τελευταία χρόνια. Η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής( ASAPS) συνιστά ότι οι έφηβοι και οι γονείς πρέπει να βρουν πιστοποιημένους χειρουργούς πριν αποφασίσουν να υποβληθούν σε κάποια χειρουργική επέμβαση.

Επιπλέον, οι έφηβοι και οι κηδεμόνες τους θα πρέπει να κατανοήσουν τους κινδύνους και τον χρόνο αποκατάστασης της διαδικασίας που εξετάζουν.

 

 

 

Διαβάστε και δείτε πολλές περισσότερα για την ρινοπλαστική στο εξειδικευμένο web site μας: