Υπάρχει κάποιο μη χειρουργικό lifting προσώπου που να έχει αποτελέσματα;

Η απλή απάντηση στο ερώτημα είναι ΟΧΙ. Δεν υπάρχουν θαυματουργές θεραπείες σήμερα. Ίσως, στο μέλλον, με την ανάπτυξη των βλαστικών κυττάρων ή παρόμοιας τεχνολογίας, θα είμαστε σε θέση να αντιστρέψουμε τα σημάδια της γήρανσης με μια απλή ένεση.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια διαθέσιμη θεραπεία σήμερα. Laser, χημικά πίλινγκ, μεταφορές λίπους , Botox, ενέσιμα fillers αποτελούν μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις ενάντια στις παραδοσιακές χειρουργικές επεμβάσεις lifting, αλλά εξακολουθούν να απαιτούν την επούλωση του χρόνου και της ανάρρωσης και δυστυχώς δεν έχουν αποτελέσματα παρόμοια με ενός lifting προσώπου.

Παρόλα αυτά αποτελεί έκπληξη που τόσοι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ακόμα κι αν η θαυματουργή αυτή θεραπεία δεν είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, θα είναι διαθέσιμη σε ένα από τα απομακρυσμένα νησιά της Καραϊβικής και της Ευρώπης.

Όταν στο ανθρώπινο πρόσωπο, από μια ηλικία και μετά, συμβαίνουν διάφορα πράγματα, όπως το να χάνει λίπος από τους μυς και την οστική μάζα και να χάνει το δέρμα μεγάλο μέρος της ελαστικότητάς του, τότε τα θαύματα περισσεύουν.

Η επιτυχία των ενέσιμων προϊόντων εξαρτάται πραγματικά από τον βαθμό της γήρανσης του προσώπου.

Τα υλικά αυτά μπορούν να βοηθήσουν και να βελτιώσουν μέχρι κάποιο βαθμό το πρόσωπο, αλλά συχνά αδυνατούν να διορθώσουν μια μεγάλη χαλάρωση του δέρματος και πόσο μάλλον του λαιμού που το σημείο αυτό απαιτεί λεπτό χειρισμό.

Αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει είναι η επικοινωνία του ασθενούς με έναν έμπειρο και ειλικρινή πλαστικό χειρουργό. Σε γενικές γραμμές, αν το δέρμα του λαιμού είναι χαλαρό τότε το lifting προσώπου είναι αναπόφευκτο.

Η φροντίδα του δέρματός σας και η συνολική υγεία σας μπορούν να καθυστερήσουν τα αποτελέσματα της γήρανσης, αλλά στο τέλος έρχεται μια στιγμή κατά την οποία θα κερδίσει. Μέχρι τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, με την βοήθεια πάντα του γιατρού σας, ενέσιμα υλικά, όπως τα micro lipoinjection, Sculptra, IPL και Thermage, αλλά όταν έρθει η ώρα τότε το lifting λαιμού είναι πραγματικά ο μόνος τρόπος για να πάρετε το εξαιρετικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να πάτε σε έναν χειρουργό που θα μπορεί να σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε και όχι τη λύση που είναι σε θέση να σας προσφέρει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν διστάζουν να ταξιδέψουν χιλιάδες μίλια για "μυστικές ενέσεις gel'' στο Μεξικό, τη Βραζιλία, τη Ρωσία και την Τσεχία μόνο για να επανέλθουν με παραμορφωμένα πρόσωπα και να απαιτούν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για τη διόρθωση των παραμορφώσεων που προκύπτουν από τις ''θαυματουργές'' αυτές θεραπείες.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα για τις δυνατότητες του λίφτινγκ προσώπου και του λαιμού:
www.kapositas.gr