Θέλεις επίπεδη κοιλιά;

Επίπεδη κοιλιάΈνα επίπεδο στομάχι, είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς θέλουν, αλλά συχνά μας μοιάζει ακατόρθωτο.

Το μυστικό δεν είναι μόνο μια πλαστική κοιλίας, ώστε να διώξετε την περίσσεια ποσότητα λίπους, αλλά και να διατηρήσετε το δέρμα σας σφιχτό. Δυστυχώς, αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές τεχνικές, που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Φροντίστε το δέρμα σας

Πόσο χρόνο αφιερώνετε καθημερινά για τη φροντίδα του προσώπου σας; Αν θέλετε το δέρμα γύρω από την κοιλιά σας να φαίνεται εξίσου υπέροχο, τότε θα πρέπει να δώσετε την ίδια προσοχή. Σύμφωνα με BoldSky.com, μια καλή ενυδατική κρέμα σώματος, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ελαστικότητά του. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε ένα απολεπιστικό τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπλαση του.

Χάστε σωστά βάρος

Ο τρόπος με τον οποίο θα χάσετε βάρος, έχει επίσης αντίκτυπο στην ελαστικότητά του δέρματος της κοιλιάς σας. Αν χάσετε πολύ γρήγορα κιλά, τότε είναι πολύ πιθανό να χαλαρώσει το δέρμα σας. Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν, όπως η αεροβική, η Zumba, η γιόγκα ή ακόμα και η ποδηλασία .

Προσέξτε την διατροφή σας

Φυσικά, η άσκηση δεν είναι το μόνο πράγμα, στο οποίο θα πρέπει να επικεντρωθείτε. Η διατροφή παίζει έναν εξίσου σημαντικό ρόλο.

Τροφές όπως το τυρί cottage, το γάλα, οι ξηροί καρποί, τα φασόλια, το τόφου και τα ψάρια, οι οποίες περιέχουν ελαστίνη και κολλαγόνο,

θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε επίπεδη την κοιλιά σας . Το νερό είναι ένας ακόμα σύμμαχος σας.

Είναι σημαντικό να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό κάθε μέρα.

Εξετάστε προσεκτικά τις χειρουργικές επιλογές σας

Ακόμα και αν ακολουθήσετε πιστά όλες τις παραπάνω συμβουλές, μπορεί ακόμα το δέρμα γύρω από το στομάχι σας να εξακολουθεί να κρέμεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια πλαστική κοιλίας θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που έχουν χάσει πρόσφατα το βάρος ή έχουν γεννήσει, να σφίξουν το δέρμα τους. Μια συνάντηση με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε, αν αυτή η επέμβαση είναι η σωστή για σας.

Περισσότερρα για την πλαστική κοιλίας στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας www.tummy-tuck.gr
 κοιλιοπλαστική

και www.liposuction.gr