Πότε δεν θα κάνετε μια πλαστική επέμβαση

Μια πλαστική χειρουργική επέμβαση σίγουρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δώσει το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, αλλά αυτή δεν πρέπει να είναι μια επιπόλαιη απόφαση.

Πριν υποβληθείτε σε μια επέμβαση, καλό θα ήταν να έχετε μια συνάντηση με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, για να βεβαιωθείτε ότι ο λόγος που την θέλετε είναι ο σωστός.

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα επιπόλαιων αποφάσεων:

Το να κάνετε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση για εκδίκηση

Μια πρόσφατη έκθεση του CNN, από έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, ρίχνει φως σε μια ανησυχητική τάση, που έχει γίνει κοινή τα τελευταία χρόνια.

Αυτή λέγεται "πλαστική χειρουργική για εκδίκηση" και απευθύνετε σε άτομα, τα οποία θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση τους για να πάρουν πίσω τον πρώην σύντροφό τους, που τους άφησε για ένα νεότερο άτομο.

Στην έκθεση εκτιμάτε, ότι περίπου το 20% των γυναικών ασθενών του έχουν πρόσφατα ένα διαζύγιο, το οποίο μπορεί να υποδηλώνει και τον λόγο αυτών των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων.

Ο μόνος λόγος που θα πρέπει να την κάνετε, είναι επειδή θέλετε να αισθανθείτε καλύτερα, και όχι επειδή θέλετε να πάρετε πίσω τον πρώην σας.

Επειδή το ήθελαν άλλοι

Σε μια υγιή σχέση, φυσικά και θα σεβαστείτε τις απόψεις του συντρόφου σας. Ωστόσο, εάν σας λέει να υποβληθείτε σε μια αυξητική μαστού ή σε μια λιποαναρρόφηση, μη το κάνετε.

Η απόφαση αυτή θα πρέπει να είναι μόνο δική σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να του εκφράσετε αυτή σας την επιθυμία, αλλά αν όμως αισθάνεστε ότι σας πιέζει, τότε ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε, το τι πραγματικά θέλετε.

Πώς μπορώ να ξέρω, αν πήρα την σωστή απόφαση;

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να κάνετε μια πλαστική επέμβαση για τους σωστούς λόγους, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ο χειρουργός θα σας αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει, για το τι αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν και φυσικά να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Εκείνος θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν πήρατε ή όχι την σωστή απόφαση.

Περισσότερα για την πλαστική χειρουργική και τις επεμβάσεις στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr