Τι σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είστε;

Έχετε ποτέ κοιταχτεί στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίσατε, το πρόσωπο που αντικρίσατε; Ίσως έχετε εντοπίσει κάποιες επιπλέον ρυτίδες γύρω από τα μάτια ή μια χαλάρωση του δέρματος κάτω από το λαιμό σας, που ποτέ πριν δεν είχατε παρατηρήσει.

Το να δείχνετε μεγαλύτεροι από ότι αισθάνεστε, μπορεί να είναι ανησυχητικό, αλλά μπορεί να υπάρχουν μερικά πράγματα, που μπορείτε να κάνετε, για να γυρίσετε πίσω τον χρόνο. Εδώ είναι μερικοί λόγοι, που μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτεροι από ότι πραγματικά είστε, και το πώς να κάνετε κάποιες προσαρμογές για μια πιο νεανική εμφάνιση.

Το στυλ σας είναι ξεπερασμένο

Θυμάστε το καλύτερο κούρεμα της ζωής σας; Αν αυτό ήταν πριν από πέντε χρόνια, τότε ίσως είναι καιρός να το αλλάξετε. Όταν βρείτε ένα στυλ που σας ταιριάζει, μπορεί να είναι δελεαστικό να προσκολλήσετε σε αυτό για χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο το χτένισμα σας ,αυτό που πρέπει να προσέξετε, αλλά και τα ρούχα σας, καθώς αντικατοπτρίζουν και αυτά την ηλικία σας. Μπορείτε να νομίζετε ότι ντύσιμο, που κάνατε όταν ήσασταν στη δεκαετία των '20 να σας κάνει να φαίνεστε σαν να είστε και πάλι σε αυτήν, αλλά δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο.

 Οι άνθρωποι, που φορούν ρούχα μιας άλλης εποχής, συνήθως καταλήγουν να δείχνουν μεγαλύτεροι.

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Το καλά εφαρμοσμένο μακιγιάζ μπορεί να βοηθήσει στην απόκρυψη ορισμένων κηλίδων του δέρματος, αλλά αν το παρακάνετε μπορεί να σας προσθέσει χρόνια. Είναι σημαντικό να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. Θυμηθείτε όμως ότι το πολύ make up ή ρουζ, μπορεί μερικές φορές να σας δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτό που θα επιθυμούσατε.

Οι κακές συνήθειες

Υπάρχουν μερικές συνήθειες, που μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, ακόμη και αν τις κάνατε χρόνια πριν.

Για παράδειγμα, αν έχετε αρχίσει το κάπνισμα από το τέλος της εφηβείας σας και το κόψετε στα 30 σας, θα εξακολουθείτε να αναπτύσσετε περισσότερες ρυτίδες στο πρόσωπο σας, από ότι οι μη καπνιστές φίλοι σας.

Ομοίως, αν δεν φορούσατε αντηλιακό νεότεροι, θα μπορούσατε κάλλιστα να συνεχίσετε να αναπτύσσετε μια κακή ποιότητα δέρματος αργότερα στη ζωή σας. Ακόμα κι αν τώρα ορκίζεστε στο αντηλιακό σας. Ευτυχώς, η πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, και να σας κάνει να συμβαδίσετε με την χρονολογική σας ηλικία.

Ένα λίφτινγκ προσώπου, είναι γνωστό ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει να γυρίσετε πίσω τον χρόνο, όπως και οι ενέσεις Botox, οι οποίες μπορούν να κάνουν θαύματα για τις γραμμές στο πρόσωπο σας.

Περισσότερα για την δράση των πλαστικών επεμβάσεων κόντρα στην γήρανση στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr