Αυτό είναι το εγγόνι σας; Μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα με την βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής

Η ηλικία είναι για πολλούς ένα ευαίσθητο θέμα, και μερικές φορές, ακόμα και οι καλοπροαίρετες προθέσεις, μπορεί να προκαλέσουν μικρές παρεξηγήσεις.

Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι έχετε μια φωτογραφία εσάς και της κόρης σας, στην δουλειά σας. Πώς θα νιώθατε αν ένας συνάδελφος σας, περνούσε την κόρη σας για εγγονή σας;

Μια προσωπική ιστορία

Το παραπάνω σενάριο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό, που συνέβη στην Dorothy Nichols, η οποία υποβλήθηκε πρόσφατα σε τέσσερις ξεχωριστές αισθητικές επεμβάσεις, όπως αναφέρει ένας ανταποκριτής από το Σικάγο.

Γέννησε την κόρη της, Τζένη, πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν 44. Σύμφωνα με την Nichols, , όταν ακόμα η Jenny ήταν βρέφος, σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι θα την κοιτάνε και θα λένε : "Ω, η εγγονή σας είναι αξιολάτρευτη."

Ως αναπληρώτρια δασκάλα, η Nichols αντιμετώπισε επίσης θέματα σχετικά με την ηλικία της.

Περνώντας χρόνο με τα παιδιά είναι δύσκολο μερικές φορές να αποφύγουμε επώδυνα ερωτήματα, ακόμη και αν απλά πηγάζουν από περιέργεια, όπως "κα Nichols, γιατί ταλαντεύετε έτσι ο λαιμός σας; "

Η επέμβαση

Η Nichols επισκέφτηκε έναν πλαστικό χειρούργο της περιοχή της, για να ζητήσει τη συμβουλή του. Ένοιωθε ταπεινωμένη από τα σχόλια των άλλων, για την εμφάνισή της και ήταν έτοιμη να εξετάσει, το ενδεχόμενο μιας χειρουργικής επέμβασης.

Επειδή είχε κάνει τόσα πολλά για την οικογένειά της, σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο να κάνει κάτι και για τον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ωρών επέμβασης, η Nichols υποβλήθηκε σε ένα λίφτινγκ προσώπου και λαιμού, και σε μια βλεφαροπλαστική.

"Η καλλιτεχνική πτυχή, βρίσκετε ανάμεσα στο πόσο πρέπει να κάνουμε και στο πόσο να μην κάνουμε", είπε ο πλαστικός χειρουργός στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. "Όλο αυτό το δέρμα θα πρέπει να ανατοποθετηθεί, δείχνοντας φυσικό."

Τα αποτελέσματα

Η Nichols λέει ότι είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της εμφάνιση, και σε μια πρόσφατη επίσκεψη σε σαλόνι ομορφιάς με την κόρη της, ήταν στην ευχάριστη θέση να αναγνωριστεί ως η μητέρα της Τζένης, και όχι ως η γιαγιά της. "Τώρα, όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη νιώθω σαν να είμαι εγώ, και αυτή είναι η ομορφιά της πλαστικής χειρουργικής, ότι πρόκειται για μένα" , εξηγεί η Dorothy.

Η εξωτερική εμφάνισή της τώρα ταιριάζει με το πώς αισθάνεται εσωτερικά, παρόλο που η θεραπεία της δεν έχει τελειώσει. Σε λίγους μήνες, θα υποβληθεί σε θεραπεία ανανέωσης δέρματος με την βοήθεια του laser, για να μειώσει τις ρυτίδες και να βελτιώσει την υφή του δέρματος της.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις της Nichol επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο και στο κεφάλι της, όμως υπάρχουν και άλλες επεμβάσεις, που μπορούν να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης σε άλλα μέρη του σώματος σας, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Πολλές μητέρες επιλέγουν να υποβληθούν σε ένα Mommy Makeover, όπως η κοιλιοπλαστική, η λιποαναρρόφηση και σε μια ανόρθωση ή και αύξηση του μαστού.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr