Δεν μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό σας βάρος; Αυτοί ίσως να είναι οι λόγοι

Μπορεί να είναι δελεαστικό να τα παρατήσετε, αν μετά από εβδομάδες άσκησης και δίαιτας, δεν έχετε δει καμία αλλαγή στην εμφάνιση σας. Παρόλα αυτά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια σας ακόμα! Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι κρυφοί παράμετροι, που εμποδίζουν τις προσπάθειές σας.

Μην υποκύψετε σε παροδικές δίαιτες

Η South Beach δίαιτα, η δίαιτα Atkins και η Baby Food Diet, είναι ιδιαίτερα γνωστές. Υπάρχουν μια σειρά από ιδιόμορφες και δημοφιλείς δίαιτες, που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, και ενώ μπορεί να λειτουργούν για μερικούς, συχνά καταλήγουν σε απογοήτευση.

Αντί να επιμένετε σε μια τάση, επιμείνετε σε κάτι ρεαλιστικό και προσπαθήστε το. Χαμηλές θερμίδες, πολλά φρούτα και λαχανικά, και ελάχιστοι υδατάνθρακες και λίπος, κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσουν πολύ περισσότερο από μια δίαιτα, που έχετε ακούσει στην τηλεόραση.

Η ισορροπία είναι το παν

Ίσως σας αρέσει να ασκήστε στο γυμναστήριο, ή ίσως δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κόψετε τα γλυκά, αλλά για να είναι επιτυχής μια απώλεια βάρους, θα πρέπει να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην διατροφή και στην άσκηση.

Η άσκηση δεν θα σας βοηθήσει, αν φορτώνετε τον οργανισμό σας με περιττές θερμίδες, και λέγοντας «όχι» σε αυτές δεν θα σημαίνει τίποτα, αν δεν ασκήστε τακτικά, καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στον τρόπο ζωής σας.

Μην λιμοκτονείτε

Μπορεί να σκεφτείτε, ότι μια επιτυχημένη μέθοδος δίαιτας είναι να κόψετε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων από την διατροφής σας, δυστυχώς αυτή η τακτική δεν θα σας βοηθήσει.

Αν δεν τρώτε αρκετά ώστε να συντηρήσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας μπορεί να αρχίσει να αποθηκεύει λίπος, για να έχει αρκετή ενέργεια για όλη την ημέρα.

Αντ 'αυτού, τρώτε τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, και να είστε προσεκτικοί με τα τρόφιμα που καταναλώνετε.

Σκεφτείτε την πλαστική χειρουργική

Εάν προσέχετε την διατροφή σας και ασκήστε τακτικά, αλλά ακόμα δεν βλέπετε αποτελέσματα, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας πλαστικής χειρουργικής επέμβασης, με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιλογές που έχετε.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει τα άτομα που έχουν περιττό λίπος στο σώμα τους, το οποίο δεν απομακρύνεται με δίαιτα και άσκηση. Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα ατόμων, τότε καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον γιατρό σας, σχετικά με αυτή την πλαστική επέμβαση.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας www.Liposuction.gr