Δερματικά γεμίσματα: Αποφύγετε την υπερβολή

Εάν σκέφτεστε να κάνετε δερματικά γεμίσματα, όπως Restylane, ίσως θέλετε να μοιάζετε με εσάς αλλά καλύτεροι, και όχι ψεύτικοι και υπερφορτωμένοι.

Στη δεκαετία του '80 και του '90 η πλαστική χειρουργική παρήγαγε μερικές φορές μια τραβηγμένη και σφιχτή χειρουργική όψη. Στη συνέχεια, ήρθε το «υγρό λίφτινγκ», το οποίο έκανε το αντίθετο.

Οι ενέσεις με γεμίσματα στο δέρμα χρησιμοποιούνται σήμερα για την ενίσχυση των ζυγωματικών, των χειλιών και του σαγονιού. Όμως, αντί να ενισχύουν διακριτικά τα χαρακτηριστικά, πολλές γυναίκες λαμβάνουν υπερβολική ποσότητα γεμίσματος και φαίνονται πρησμένες και φουσκωτές .

Οι ενέσεις με γεμίσματα στο δέρμα χρειάζονται κατανόηση της ανατομίας , χρόνια εμπειρίας και μια καλλιτεχνική αίσθηση. Οι ασκούμενοι με αυτές τις δεξιότητες, συνήθως πιστοποιημένοι και επικυρωμένοι πλαστικοί χειρουργοί πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με το να πρέπει να αντιστρέψουν αυτή την υπερβολική ποσότητα του προϊόντος.

Οι γυναίκες έρχονται σε αυτούς για να αναιρέσουν τις επιπτώσεις του υπερβολικού γεμίσματος στα μάγουλα, που είναι πολύ στρογγυλά και τα χείλη που είναι πάρα πολύ γεμάτα. Για να αντιστρέψουν τα αποτελέσματα αυτά, οι γιατροί κάνουν ενέσεις ενζύμων όπως η υαλουρονιδάση, η οποία μπορεί να σπάσει ή να ξεφουσκώσει τα γεμίσματα του δέρματος όπως της Restylane, του Juvederm και της Perlane.

Σύμφωνα με το τεύχος Ιανουαρίου του Marie Claire, το έτος 2013 θα εγκαινιάσει μια λεπτότερη πιο συντηρητική χρήση των υλικών γεμίσματος. Το άρθρο παρουσιάζει για πρότυπα, την Diane Keaton, τη Lauren Hutton και την Meryl Streep.

Στις γυναίκες αυτές, δεν μπορείτε να πείτε εάν έχουν κάνει ή όχι γεμίσματα. Φαίνονται υπέροχες, όπως είναι οι ίδιες, και όχι σαν να προσπαθούν να περάσουν τα 30. Σε συνέντευξη στο Marie Claire από έναν εξαιρετικό πλαστικό χειρουργό , προτείνει μια συζήτηση με έναν ειδικό έχοντας μαζί σας φωτογραφίες σας από τα προηγούμενα χρόνια, έτσι ώστε ο γιατρός σας να μπορέσει να δει το αρχικό σχήμα του προσώπου σας και το πώς έχει γεράσει.

Πριν πάρουν τη σύριγγα Restylane, οι καλοί πλαστικοί χειρουργοί σε κοιτάζουν επίμονα και σκληρά για να εκτιμήσουν:

Ένας έμπειρος, γνώστης έγχυσης θα αποφύγει παγίδες όπως αυτές: την προσθήκη όγκου σε βαθιά μάτια που μπορούν να κάνουν την εσοχή φαρδύτερη και τα μάτια μικρότερα.

Ακόμα οι πτυχώσεις στην περιοχή της μύτης και οι γραμμές μαριονέτας, προσδίδουν μια αφύσικη όψη και γεμίζοντας περισσότερο τα μάγουλα, μπορεί να κάνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια να φαίνεται κυρτή.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε δερματικά γεμίσματα, εμπιστευτείτε έναν επικυρωμένο και πιστοποιημένο πλαστικό χειρούργο και προχωρήστε σιγά-σιγά, και όχι να κάνετε τα πάντα με τη μία.

Περισσότερα για την σύγχρονη πλαστική του προσώπου στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr