Αυξητική στήθους: Μπορώ να την κάνω με τοπική αναισθησία;

Ναι, η τοπική αναισθησία, είναι ένας τρόπος για να κάνεις προσθετική στήθους ωστόσο, θα χρειαστεί επίσης καταστολή.

Αυτό απαιτεί τις ίδιες προφυλάξεις και ένα πιστοποιημένο χειρουργείο που απαιτεί η γενική αναισθησία, ώστε να σας παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, και του επιπλέον χρόνου που απαιτεί η τοπική αναισθησία, το κόστος είναι περίπου το ίδιο.

Προσωπικά, θα προτιμούσα μια γρήγορη γενική αναισθησία, καθώς η επίδραση φεύγει πολύ γρήγορα. Μπορείτε, φυσικά, να βρείτε κάποιον να κάνει την επέμβαση πιο φθηνά, με τρόπο που δεν είναι πιστοποιημένος.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, διακινδυνεύεται τη ζωή σας, ελπίζοντας ότι δεν συμβεί τίποτα κακό. Όλα τα μέλη της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών και της Αμερικανικής Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής απαιτούν να λειτουργούν μόνο σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις για αυτή την επέμβαση.

Εγκαταστάσεις,ιδιωτικές κλινικές δηλαδή, για αυτόν τον τύπο της επέμβασης, πιστοποιημένες και όσο το δυνατόν ασφαλέστερες.

Robert T. Buchanan, M.D.
Highlands, NC
 

  

Ναι, είναι δυνατό να γίνει μια αυξητική στήθους με τοπική αναισθησία ή τοπική νάρκωση, ειδικά εάν το ένθεμα πρόκειται να τεθεί κάτω από τον ιστό του μαστού και πάνω από τον μυ.

Θα πρέπει να είστε ανεκτική με τις ενέσεις αρχικά, και να είστε καλή υποψήφια για τη χειρουργική επέμβαση και αυτό το είδος της αναισθησίας αλλά είναι λιγότερο ασφαλής.

Samir F. Shureih, M.D. - View Other Answers by this Doctor
Baltimore, MD
 

  

Ναι μπορείτε, αλλά αυτό είναι ασφαλέστερο ή απλά μια άποψη του μάρκετινγκ? Η τοπική γίνεται επισφαλής, μόνο αν ο χειρουργός έχει να εκχύσει μεγάλες ποσότητες λιδοκαΐνης μόνο και μόνο για να μην πονάει η ασθενής.

Επίσης, οι χειρουργοί που προωθούν μόνο την "τοπική" αναισθησία, συχνά χρησιμοποιούν ένα μπλόκ του μεσοπλευρίου νεύρου και δίνουν  ηρεμιστικά ενδοφλέβια μέσα από τους ορούς. Δείτε έναν πιστοποιημένο από την (A.S.A.P.S) πλαστικό χειρουργό για μια συνάντηση , έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

George Marosan, M.D., FACS
Bellevue, WA
 
 

  

Προσθετική του μαστού με τη χρήση τοπικού αναισθητικού.Mπορεί να κάνει κάπoιος τη χειρουργική επέμβαση αύξησης του στήθους με ενδοφλέβια νάρκωση, αλλά δεν είναι συνήθως απλή τοπική, γι’ αυτό έχει και σημαντική δυσφορία.

Η επιλογή μου είναι να εκτελεστεί η επέμβαση με ελαφρά γενική αναισθησία με τον έλεγχο και την ασφάλεια του αναισθησιολόγου που την εκτελεί, ενώ εγώ εκτελώ την αύξηση του μαστού.

Στο Ντάλας, Τέξας, εάν επρόκειτο να πω στους ασθενείς μου ότι θα ήταν ξύπνιοι κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, απλά θα έφευγαν από το γραφείο μου!

Rod J. Rohrich, M.D., FACS
Dallas, TX

  

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site:

 www.kapositas.gr