Κάνετε ιατρική έρευνα από το ιντερνετ; Και εμείς το ίδιο..

Αυτές τις μέρες, αν έχετε ένα αναπάντητο ερώτημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε το φορητό υπολογιστή σας, να  συνδεθείτε στο Google και να κάνετε μια μικρή έρευνα.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να μάθετε τον καιρό ή να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για την αναζήτηση πληροφοριών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεία τους.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα του Internet των προϊόντων Pew, πολλοί άνθρωποι συνδέονται για να πάρουν σε απευθείας σύνδεση πληροφορίες για την υγεία τους.

Οι ασθενείς που εξετάζουν την πλαστική χειρουργική μπορεί να κάνουν ακόμη και την προκαταρκτική έρευνα τους στις διάφορες επεμβάσεις, είτε πρόκειται για αύξηση του μαστού είτε για μια κοιλιοπλαστική.

Η μελέτη εξετάζει τι είδους άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πάνε σε απευθείας σύνδεση για πληροφορίες σχετικά με την υγεία.

Σύμφωνα με την έρευνα, σχεδόν τα τρία τέταρτα των ανδρών και των γυναικών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, αλλά ένα 86 % των γυναικών χρηστών του Διαδικτύου είναι πιο πιθανό να κάνουν έρευνα για την υγεία, σε σύγκριση με το 73% των ανδρών που σερφάρουν στο διαδίκτυο.

Οι γυναίκες εκτός από την έρευνα για τα συμπτώματα και τις θεραπείες, ερευνούν επίσης και διάφορες αισθητικές επεμβάσεις, και χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρουν  γιατρούς ή ιατρικές εγκαταστάσεις.

Αυτό είναι που έλαβε υπόψη της και η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής  (ASAPS) και δημιούργησε την λειτουργία ‘’βρες έναν χειρούργο’’ από το κινητό.

Οι γυναίκες και οι άνδρες, που ψάχνουν σε απευθείας σύνδεση για ένα αξιόπιστο γιατρό θα πρέπει να βεβαιωθούν, ότι τους αναζητούν μέσω διαπιστευμένων και έμπειρων επαγγελματιών.

Η εκπαίδευση διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο σχετικά με το ποιος πηγαίνει σε κάποια απευθείας σύνδεση για τις πληροφορίες υγείας. Σύμφωνα με τη μελέτη, το 91% των ατόμων στις ΗΠΑ, που αναζητούν σε απευθείας σύνδεση έχει μια καλή εκπαίδευση, σε αντίθεση με το 64% αυτών των χρηστών, που κατέχουν μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου.

Από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι αποφοίτησαν από την ανώτερη εκπαίδευση, περίπου το 89% χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να κάνουν την ιατρική τους έρευνα, ενώ μόνο το 70% των απόφοιτων γυμνασίου κάνουν το ίδιο.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι τα άτομα με το υψηλότερο εισόδημα είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν το διαδίκτυο για την έρευνα για την υγεία τους. Περίπου το 87 % του ανώτερου εισοδήματος κάνουν την ιατρική τους έρευνα, ενώ μόνο το 72% των νοικοκυριών με χαμηλό ακολουθούν το παράδειγμα των πρώτων.

Το να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να κάνετε την αρχική σας έρευνα σε διάφορες επεμβάσεις ή για να αναζητήσετε γιατρούς  μπορεί να είναι μια σοφή κίνηση, αλλά θα πρέπει να καταλάβετε  ότι δεν είναι όλες οι πληροφορίες  από το διαδίκτυο αξιόπιστες. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο για όσους ενδιαφέρονται για την αισθητική χειρουργική να μιλήσουν με έναν επικυρωμένο πλαστικό χειρουργό.

Οι γιατροί είναι σε θέση να παρέχουν στους δυνητικούς τους ασθενείς, όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση πριν την επέμβασή τους.

Περισσότερα για τις πραγαματικές δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr