ΑΙΔΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ

ΑιδιοπλαστικήΥπάρχει μια συνεχής αύξηση της γυναικών που προσέρχονται στους ειδικούς πλαστικούς χειρουργούς για να διορθώσουν ατέλειες στην γεννητική περιοχή και οι επεμβάσεις εκτείνονται από την αιδιοπλαστική των μικρών χειλέων του αιδοίου έως την αύξηση των μεγάλων χειλέων με ενέσιμα υλικά ή λίπος και την πλαστική της κλειτορίδας.

Η αύξηση αυτών των επεμβάσεων καθώς και οι νέες ανώδυνες τεχνικές ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής πλαστικής χειρουργικής (A.S.A.P.S) που έγινε στο Βανκούβερ του Καναδά από τις 3-9 Μαΐου 2012.

Η αυξημένη ζήτηση προέρχεται από την συνήθεια των γυναικών να αποτριχώνουν την περιοχή με κερί, laser είτε με ξύρισμα. Συνεπώς τώρα οι γυναίκες είναι σε θέση να βλέπουν τις ατέλειες στην περιοχή και δεν δείχνουν καμιά ανοχή στα προβάλλοντα μικρά χείλη του αιδοίου ή στα ατροφικά ή και μεγάλα χείλη επίσης.

ΑιδιοπλαστικήΕίναι κάτι ανάλογο με το μικρό ή το μεγάλο στήθος. Η άνθηση του διαδικτύου με πολλές εικόνες από γυμνά γεννητικά όργανα γυναικών αλλά και των περιοδικών όπως το play-boy αλλά και από τα μοντέλα της victoria secret η αιδιοπλαστική είναι σε μεγάλη ζήτηση σε όλες τις ηλικίες από 16 και μετά.

Θα πρέπει οι γυναίκες να αναζητούν πλαστικούς χειρουργούς με εμπειρία σε τέτοιες επεμβάσεις ούτως ώστε ο ειδικός πλαστικός χειρουργός να διατηρήσει την λειτουργικότητα της περιοχής.Θα πέπει επίσης να είναι πιστοποιημένος από την American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S).

πλαστική αιδοίιουΘα πρέπει να πούμε ότι ο μέσος όρος των γυναικών που προσέρχονται είναι καθημερινές γυναίκες ιδιωτικοί-δημόσιοι υπάλληλοι, μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί, νεαρές φοιτήτριες κλπ και λίγες χορεύτριες ή strippers.

Πολλές φορές βλέπουμε κορίτσια από 15-19 ετών να έχουν ασυμμετρία στα μικρά χείλη του αιδοίου και να διορθώνουμε το ένα από τα δύο κάνοντας ασύμμετρη αιδιοπλαστική ή αιδιοπλαστική στην μια πλευρά.

ΑιδιοπλαστικήΗ πλειονότητα των γυναικών είναι από 25-35 ετών και προβληματίζονται από την εμφάνιση της περιοχής σε όρθια θέση. Μια άλλη ομάδα γυναικών ανήκει στην κατηγορία γύρω από την εμμηνόπαυση με ηλικίες μεταξύ 38-68.

Αυτή η ομάδα των γυναικών βλέπει σταδιακά μια δυσαρμονία της περιοχής με ζαρώματα και ατροφία των χειλέων του αιδοίου. Σε αυτή την κατηγορία κάνουμε αιδιοπλαστική αλλά και αν χρειασθεί αύξηση των μεγάλων χειλέων εάν υπάρχει ατροφία και ζαρώματα με ενέσιμα υλικα ή και λίπος από την κοιλιά για να αναζωογονήσουμε όλη την γεννητική περιοχή.

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην περιοχή αυτή είναι:

Όλες αυτές οι παρεμβάσεις γίνονται σε 30 λεπτά με τοπική αναισθησία και ελαφρά μέθη (sedation-υπνοχάλαση).

 

Περισσότερα για την αιδιοπλαστική μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε το κεντρικό μας web site:

www.kapositas.gr