Τα μυστικά ομορφιάς της Britney Spears

Britney SpearsΥπάρχουν πολλές φήμες που ακολουθούν την εμφάνιση της Britney Spears, μετά από τη χειρουργική επέμβαση της μύτης, την αύξηση του μαστού, λιποαναρρόφηση,την μεσοθεραπεία και κάθε είδους πλαστικές επεμβάσεις διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος.

Σε αυτή την πρώτη ομάδα των φωτογραφιών, μπορούμε να εκτιμήσουμε τη διαφορά του μεγέθους του στήθους της, στο πέρασμα των χρόνων μέχρι την εμφάνισή της στο MTV Music Video Awards 2008.

Η μύτη της, επίσης αλλάχτηκε, και πιστεύουμε ότι ήταν μια θετική αλλαγή γι 'αυτήν. Η μύτη της έχει καλύτερο σχήμα ιδιαίτερα η άκρη της.

Μετά από 2 γέννες και κάποια όχι καλά χρόνια, που αντιμετώπιζε την πρόκληση να επιστρέψει στην κορυφή, η πλαστική χειρουργική ήταν έτοιμη να την βοηθήσει να πάρει πίσω την εικόνα του σώματος της και πραγματικά μπορεί να το κάνει.

Η Britney ξεκίνησε την καριέρα της πολύ μικρή, αν και σε αυτές τις εικόνες μπορείτε να δείτε ότι δεν ήταν αυτό το μικρό κορίτσι αλλά ήταν στην ανάπτυξη, έτσι μπορείτε να συγκρίνετε τη διαφορά του μεγέθους του μαστού της με τις πιο πρόσφατες εικόνες.

Επίσης φαίνεται να είχε κάνει επέμβαση αύξησης χειλιών. Σε αυτήν την εικόνα, τα χείλη της είναι λίγο πρησμένα με κάποια σημάδια αύξησης του άνω και είναι λίγο αφύσικα. Μήπως όμως είχε κάνει και κοιλιοπλαστική;

Σε μερικά περιοδικά υπήρχαν κάποιες δηλώσεις σχετικά με την κοιλιά της Britney, από τον πρώην σύζυγό της Jason Alexander, που είπε: Είχε μια κοιλιοπλαστική μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Προσέχει το σώμα της διότι αξίζει εκατοντάδες εκατομμύρια  και φυσικά φαίνεται υπέροχη.

Έχει τα χρήματα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και τους διαιτολόγους για να πάρει το σώμα της πίσω και τώρα που αυτή επικεντρώθηκε για να το κάνει έχει κίνητρο, ότι μόλις απαλλάχτηκε από έναν άνδρα.

Μετά βλέποντας αυτές τις εικόνες, βλέπεις ότι φαίνεται υπέροχη για να είναι η μητέρα 2 παιδιών, το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι μια προσωπικότητα που εκτίθεται από τα σχόλια του κόσμου.

Κάποια γυμναστική, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και μια κοιλιοπλαστική για να σφίξει τους κοιλιακούς μυς της θα μπορούσε να είναι αρκετή για να δείχνει καλύτερη. Σχετικά με την ουλή στο κάτω μέρος της κοιλιάς της, που σχολιάστηκε στα MTV Video Music Awards το 2008, μοιάζει περισσότερο με καισαρική τομή από μια ουλή κοιλιοπλαστικής.

Τώρα που επανέρχεται, στο Stars  της Πλαστικής Χειρουργικής, οι ειδικοί μας συμφωνούν ότι η Britney δεν έκανε καμία σοβαρή πλαστική χειρουργική διαδικασία για να πάρει μια νέα εικόνα, αλλά εργάστηκε και ακολούθησε μια υγιεινή διατροφή και συνήθειες που  την βοήθησαν πολύ.

Αν και δεν έχει το σώμα που είχε στα χρυσά χρόνια της, φαίνεται υπέροχη και το πιο σημαντικό ευτυχισμένη. Ορισμένες από τις διαδικασίες που θα μπορούσαν να εξεταστούν είναι η αναμόρφωση των χειλιών της, η μεσοθεραπεία και η κοιλιοπλαστική, διότι δεν θα μπορούσε να έχει μια μαμά τέτοια κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη της.

Δείτε όλες τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr