DIVORCE MAKEOVER:Η νοικοκυρά Vicki Gunvalson επιβράβευσε τον εαυτό της με μια ανανέωση πλαστικής χειρουργικής αξίας $ 7500 μετά από το διαζύγιο!

Πλαστική χειρουργική διαζύγιοReal  Housewive και αστέρι της Orange County, Vicki  Gunvalson, διαχειρίστηκε το τέλος των 17 χρόνων γάμου της με έναν πολύ μοναδικό τρόπο.

Η 49 χρόνων και μητέρα δύο παιδιών αποκαλύπτει στο εβδομαδιαίο περιοδικό  In Touch, ότι ξόδεψε πάνω από $ 7.500 για να δώσει στον εαυτό της μια ανανέωση πλαστικής χειρουργικής μετά το διαζύγιο.

Η Vicki, η οποία αποκαλύπτει ότι έχει περάσει πολλές νύχτες κλαίγοντας μετά από το διαζύγιο της με τον Donn Gunvalson, θεωρεί ότι ήταν σωστή η απόφασή της, ιδίως μετά την αποχώρησή του πρώην πια άντρα της, για τη νεότερή της Brooks Ayers. Η Vicki λέει στο περιοδικό, ότι έχει τώρα μια νέα μίσθωση για τη ζωή. «Θέλω να τα έχω όλα!", δηλώνει. Και ποιος καλύτερος τρόπος να τα έχετε όλα από μια πλήρη ανανέωση σώματος;

Η Vicki στράφηκε στον πλαστικό χειρουργό της που πραγματοποίησε ένα «διαζύγιο-ανανέωσης» πάνω της. Απλά ήθελε μια μικρή ώθηση, λέει η Boca Raton, συνεργάτης του γιατρού.

Τι ακριβώς έκανε η Vicki για το σώμα της; Για αρχή, έδωσε 5.700 δολάρια για  Botox, λέιζερ και υλικά πληρώσεως για το πρόσωπό της. Ο πλαστικός της έδωσε ένα πιο νεανικό πρόσωπο στη Vicki με λέιζερ, ενέσεις Botox ανάμεσα στα φρύδια της, και πρόσθεσε πληρωτικό υλικό στα μάγουλά της, στο σαγόνι και στα χείλη της για να προσθέσει όγκο.

Πονάει, αλλά οι περιποιήσεις με αισθητικούς δεν λειτούργησαν και τα έκανα, λέει η Βίκυ, που αγωνιζόταν για πολλά χρόνια με επίπονη κυστική ακμή και εξομολογείται ότι ήταν ανασφαλής για το δέρμα της. Όσο για το σώμα της, παραδέχεται ότι της είχε προκαλέσει πολλά χρόνια ανασφάλειας, η Vicki δηλώνει ότι κυμαίνεται ανάμεσα σε μέγεθος 6 με 8 και ομολογεί: Νιώθω σαν να υπάρχει μια μεγάλη σύγκριση με όλους τους άλλους στο σόου.

Έτσι, λίγο πριν ξεκινήσει το γύρισμα για την έβδομη σεζόν του RHOC, ο γιατός της λέπτυνε τους μηρούς της Vicki, χρησιμοποιώντας μια τεχνική λιποαναρρόφησης του σώματος που παγώνει τα κύτταρα του λίπους και αντιμετώπισε την κυτταρίτιδα στο μεσαίο τμήμα της με μια μηχανή περιγράμματος.

Η Vicki αποκαλύπτει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα. Μερικοί γιατροί κάνουν πάρα πολλά και σας κάνουν να μοιάζετε με άψυχη κούκλα Barbie. Δεν ήθελα να μοιάζω πλαστική , προσθέτει: Υπάρχει ζωή μετά το διαζύγιο. Είμαι πιο ευτυχισμένη από ότι έχω εδώ και πολύ καιρό!

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr