Γιατί από τα 20 και κάτι κάνουν Βοτοχ?

Την πρώτη φορά που η Rebecca Toles πήγε για θεραπεία βοτοχ ήταν όταν αυτή ήταν 21 χρονών και μάλιστα δεν είχε κάποιες ιδιαίτερες ρυτίδες αλλά έκανε η μητέρα της και δεν ήθελε και η ίδια να εμφανίσει τις ίδιες ρυτίδες ανάμεσα από τα φρύδια και στα μάτια και τελικά της φάνηκε πολύ απλό.

Η Rebecca Toles, 27 χρονών λέει όλο και περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται όλο και λιγότερο την πλαστική χειρουργική είτε να μιλούν για'αυτή είτε να υποβάλλονται σε κάποιοα επέμβαση

Τώρα η Toles είναι 27 χρονών και κάνει δυο φορές τον χρόνο βοτοχ και έτσι εμποδίζει την εμφάνιση των ρυτίδων στο μέτωπο και τα μάτια.

¨Δεν θέλω το παγωμένο πρόσωπο αλλά κάτι φυσικό πάνω μου” λέει "

Αλλά όταν γίνω 50 θα έχω ελαττώσει τις πολλές ρυτίδες και είναι καλύτερα να γελάς και να φαίνονται λίγες ρυτίδες παρά βαθιές" λέει.​

Σύμφωνα με τα στατιστικά της The American Society for Aesthetic Plastic Surgery, υπάρχει μια αύξηση της τάξεως του 41% στις θεραπείες με βοτοχ στις ηλικίες απο19-34 το 2015.

Η Saundra Harper, είναι 28 χρονών και κάνει βοτοχ και λέει οτι οι άνθρωποι πρέπει να ενημερώνται έγκαιρα για τις επεμβάσεις και τα ωφέλη τους και η ηλικία δεν έχει καμμία σχέση

Η Saundra άρχισε βοτοχ από τα 20 και όπως επειδή γυμνάζεται δεν θέλει να φαίνονται πάνω ρυτίδες που οφείλονται στη απώλεια του λίπους.

Και όπως λέει αν εμφανισθούν πρέπει να τις αντιμετωπίσεις έγκαιρα το οποίο είναι και πρόληψη. Και πράγματι δρα προληπτικά το βοτοχ μια και το σταμάτημα της κίνησης δεν ενεργεί στη δημιουργία ρυτίδων και επιπλέον το βοτοχ ενεργεί έμμεσα στην δημιουργία νέου κολαγόνου από τον οργανισμό.

Εδω μπορείτε να δείτε δυο δίδυμες αδελφές που η μια κάνει βοτοχ από νωρίς και η άλλη όχι.

 

Περισσότερα για το βοτοχ στο κεντρικό μας web site: