Το ηβικό οστό γίνεται το νέο trend μετά την μόδα κενού στον μηρό

Πλαστική στο ηβικό οστόΜια αναδυόμενη τάση έχει κάνει παρελθόν το πλαϊνό μέρος του στήθους, το χώρισμα στον πισινό, ακόμη και το κενό στον μηρό. Το νέο καυτό τμήμα του σώματος του τρέχοντος έτους, εμπνευσμένο από τα μοντέλα με μαγιό στο Sports Illustrated Edition, με πρωταγωνίστρια την Hannah Davis, έχει κάνει πολλές γυναίκες να κοιτάζουν το μέγεθος του ηβικού οστού τους.

Το εξώφυλλο δείχνει την Davis να τραβάει προς τα κάτω το μπικίνι της, αποκαλύπτοντας το μικρό ανάχωμα της σάρκας στο ηβικό οστό της, που είναι εντελώς επίπεδο.

"Αυτό το έτος, το καυτό νέο μέρος του σώματος, είναι η απαρατήρητη σάρκα του ηβικού οστού," έγραψε η Jennifer Weiner στην εφημερίδα The New York Times, σε άρθρο με τίτλο, "Τέλεια!

Ακόμη άλλο ένα πράγμα που πρέπει να μισήσουμε στον εαυτό μας. "Αυτό το φαινομενικά ιδιωτικό μέρος του σώματος, έχει αφήσει πολλές γυναίκες και κορίτσια με ένα σορό ανασφάλειες που υπερβαίνουν τις ραγάδες, τις σακούλες στα μάτια, και τους πισινούς και το στήθος. Έχει ακόμη κεντρίσει και την πλαστική χειρουργική.

Το λίφτινγκ της ηβικής περιοχής, είναι μια επέμβαση που χρησιμοποιείται, για τη μείωση και σύσφιξη του ηβικού οστού του εφηβαίου. Η επέμβαση αυτή γίνεται σε συνδυασμό με μια κοιλιοπλαστική και λίφτινγκ σώματος ή ταυτόχρονα με την κολποπλαστική για να "αναζωογονήσει ολόκληρη την περιοχή των γυναικείων γεννητικών οργάνων, σύμφωνα με το Davinciplastic.com. Το εφήβαιο μπορεί να γίνει υπερβολικά μεγάλο, λόγο της αύξησης του σωματικού βάρους, του τοκετού, ή μιας φυσιολογικής γήρανσης. Η περίσσεια χαλάρωση μπορεί επίσης να έχει να κάνει με την ούρηση και / ή τις σεξουαλικές σχέσεις.

Η παράλογη αυτή τάση ομορφιάς, συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλα τα social media με το hashtag #monspubis λαμβάνοντας τόσο αρνητικά όσο και θετικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter και Instagram.

Περισσότερα στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr