Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι Gummy Bears

Αγαπητέ Αη- Βασίλη,

Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ενθέματα στήθους (κατά προτίμηση αυτά τα νέα gummy bear) και ίσως λίγο Botox για τις ρυτίδες έκφρασης μου, έτσι δεν θα φαίνομαι θυμωμένη στις φετινές φωτογραφίες (ακόμα κι αν είμαι)!

Δεν έχω τίποτα κατά των συνήθη δώρων. Πραγματικά αγαπώ τις παντόφλες και την ρόμπα του περασμένου έτους, αλλά φέτος στοχεύω στην βελτίωση του εαυτού μου.

XOXO

Πολλοί πλαστικοί χειρουργοί αναφέρουν, ότι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να πάρει πολλά αιτήματα σαν αυτό ,από τα καλά κορίτσια και αγόρια. Στην πραγματικότητα, οι πλαστικοί χειρούργοι υποστηρίζουν, ότι κάνουν διπλάσιες επεμβάσεις ανά ημέρα κατά τη διάρκεια των διακοπών , από ότι ολόκληρο το υπόλοιπο του έτους!

"Το BOTOX είναι ένα πολυζητημένο δώρο για τις γιορτές , από άνδρες και γυναίκες, από τις ηλικίες των 20 και πάνω," λέει ο Barry Weintraub , ένας επικυρωμένος πλαστικός χειρουργός, από τη Νέα Υόρκη. Η χειρουργική αύξηση του μαστού, είναι επίσης αγαπημένη, προσθέτει. "Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι η ίδια η ασθενής είναι εκείνη, που ζητά την επέμβαση, και δεν είναι υπό πίεση."

Εκτός από τα εμφυτεύματα στήθους και το BOTOX, επεμβάσεις, όπως η λιποαναρρόφηση, η κοιλιοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, και η ρινοπλαστική, είναι επίσης ψηλά στις λίστες επιθυμιών και για φέτος. Άλλοι, απλά ελπίζουν σε μικρές βελτιώσεις, όπως τα υλικά πλήρωσης μαλακών ιστών, οι συνεδρίες αποτρίχωσης με λέιζερ και microdermabrasion ή το χημικό πίλινγκ ,για να βελτιώσουν την χροιά του δέρματος τους, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ,από την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Για την αυξητική του στήθους δείτε στο www.breast-surgery.gr

 

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site:

 www.kapositas.gr